today-is-a-good-day

Tot està determinat per ‘Las leyes de la termodinámica’

- Advertisement -

El pròxim 20 d’abril arribarà a les nostres pantalles la nova comèdia romàntica del director Mateo Gil, Las leyes de la termodinámica. El film, que compta amb la participació de TV3, serà l’encarregat d’inaugurar la 21a edició del Festival de Màlaga el 13 d’abril i competirà per la Bisnaga d’Or de la Secció Oficial. Protagonitzat per Vito Sanz, Berta Vázquez, Chino Darín i Vicky Luengo, el film també compta amb el guió de Mateo Gil i, completa el repartiment amb Juan Betancourt i Andrea Ros i amb les col·laboracions especials de Josep Maria Pou i Irene Escolar.

las leyes de la termodinamica

- Advertisement -

Las leyes de la termodinàmica narra la història d’en Manel (Vito Sanz), un físic prometedor i una mica neuròtic que es proposa demostrar com la seva relació amb l’Elena (Berta Vázquez), cotitzada model i actriu en potència, no ha estat un complet desastre per culpa seva, sinó perquè estava determinada des d’un principi per les lleis de la física, les que van descobrir genis com Newton, Einstein o els pares de la mecànica quàntica. I especialment per les tres lleis de la termodinàmica.

- Advertisement -

El rodatge de la pel·lícula va tenir lloc principalment a Barcelona, un escenari que finalment s’ha convertit en un personatge més. “Un toc especial, una elegància estètica per la qual Barcelona és insuperable”, explicava Mateo Gil durant el rodatge. Sobre com va sorgir la idea del film, el cineasta deia que “sempre m’ha agradat la física. Vaig començar llegint sobre les lleis de la termodinàmica, no em preguntis per què i, vaig pensar que qualsevol llei pot traduir-se clarament en sentiments” i afirmava, “vaig veure que hi havia una pel·lícula”. Gil també afegia que el film “és un entreteniment que ens farà pensar i ens farà somriure. No aspira tant a aixecar una gran quantitat de riallades com que l’espectador la vegi amb un somriure continu”.

Abans de la seva estrena en l’àmbit nacional, Las leyes de la termodinámica es va presentar a la 35a edició del Festival de Cine de Miami i va rebre el premi a millor director.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents