Amazon vol al ‘Gringo’, viu o mort Amazon vol al ‘Gringo’, viu o mort
El thriller amb tocs d'humor negre s'estrenarà el proper 23 de març Amazon vol al ‘Gringo’, viu o mort

El cineasta i també actor i doble de cinema australià Nash Edgerton (germà del també actor, director, productor i escriptor Joel Edgerton), el qual té una extensa carrera plena de guardons i nominacions a festivals internacionals, presenta el seu segon llargmetratge sota el títol Gringo, després de presentar-nos ara fa 10 anys el thriller neo-noir The Square.

El film es presenta com una comèdia negra combinada amb acció i intriga dramàtica, tot un cocktail explosiu que cerca la lluita per la supervivència per a l’empresari Harold Soyinka (David Oyelowo), quan es troba creuant la línea d’un ciutadà exemplar i respectuós amb la llei a un delinqüent perseguit per les autoritats. Aquest pas és pel fet que el nord-americà es troba inmmers en un assumpte d’una empresa farmacèutica i com la seva vida fa un gir per culpa d’un incident relacionat amb les drogues a Mèxic.

L’elenc compta amb David Oyelowo (Selma) al capdavant, juntament amb Joel Edgerton (The Gift), Charlize Theron (Atomic Blonde), Amanda Seyfried (Mamma Mia) i Thandie Newton (sèrie Westworld). A més, també representarà el debut cinematogràfic de Paris Jackson, filla del desaparegut “Rei del Pop”, Michael Jackson, la qual va iniciar la seva carrera recentment a la sèrie televisiva Stars.

El primer tràiler del film ja està disponible i arribarà a les nostres pantalles el proper 23 de març. La producció recau sobre Amazon Studios i STX Entertainment i ha estat pràcticament rodada a Mèxic.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*