Alicia Vikander és ‘Tomb Raider’ Alicia Vikander és ‘Tomb Raider’
El film arribarà a les pantalles el proper divendres 16 de març Alicia Vikander és ‘Tomb Raider’

L’any 1996 sortia al mercat la primera versió del videojoc Tomb Raider que presentava Lara Croft, una arqueòloga amb predilecció per les armes i les aventures d’alt risc. Gràcies al seu èxit l’any 2001 es va fer la primera adaptació cinematogràfica amb Angelina Jolie al capdavant. Fa uns mesos s’anunciava l’arribada d’un reboot de Tomb Raider, dirigit per Roar Uthaug i protagonitzat per Alicia Vikander, guanyadora d’un Oscar pel seu paper a The Danish Girl. Arriba un nou tràiler amb més informació, amb més acció i amb una Alicia Vikander preparada per convertir-se en llegenda.

Vikander és una de les actrius del moment i, tot i que també va sonar el nom de Daisy Ridley (Rogue One), finalment va ser l’actriu sueca qui es va quedar amb el paper. El film produït per Warner Bros. Pictures juntament amb MGM, es basa en el videojoc del 2013 de Crystal Dynamics, que narra la història de com Lara Croft s’embarca en la seva primera aventura a bord d’un vaixell per explorar el regne perdut de Yamatai i endinsar-se en el Triangle del Drac.

A més, l’actor Daniel Wu dona vida al capità del vaixell Endurance, Lu Ren, i que ajudarà Croft en la seva aventura i en la seva missió de continuar la recerca del seu difunt pare, aturar als dolents i salvar el món. També està present l’actor Walton Goggins com a antagonista d’aquest nou film.

reboot Tomb Raider daniel_wu

En unes declaracions fetes a Collider durant la promoció del film The lights between oceans, Alicia Vikander va explicar que la intenció de les productores és fer un projecte completament diferent dels vistos fins al moment Lara Croft: Tomb Raider i Lara Croft Tomb Raider: The cradle of life. Segons l’actriu, “és genial intentar posar-se dins les seves sabates (de Lara Croft) i esperem fer alguna cosa que sigui fresca i nova”. També va afegir que en aquest cas, l’espectador es trobarà amb “una noia en el seu camí fins al que tots coneixem que és Tomb Raider”. A més esmenta que “el personatge té unes característiques ferotges, fortes, curioses i intel·ligents. Però li han tret tota l’experiència, ja que encara no ha viscut cap aventura. Ella es pensava que estava atrapada en una dona de negocis vivint la cultura moderna de Londres, però després li arriba tota la informació. Així que això només serà l’inici”.

El film arribarà a les pantalles el proper divendres 16 de març, caldrà esperar per veure si aquesta nova franquícia assoleix l’èxit de la seva predecessora que va aconseguir recaptar 432 milions de dòlars en el món, amb les dues pel·lícules.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*