today-is-a-good-day

El show de Berto

- Advertisement -

Aquest divendres passat es va estrenar l’últim projecte protagonitzat per Berto Romero, Mira lo que has hecho, una sèrie original de Movistar+ que consta de només sis episodis d’uns vint minuts cada un. La nova proposta està capitanejada per Romero que ha creat la ficció al costat de Rafel Barceló i Enric Pardo i, en la qual plantegen com la vida d’una parella canvia radicalment amb l’arribada del seu primer fill.

Mira lo que has hecho té una part autobiogràfica, en el sentit que Berto Romero s’interpreta a ell mateix i pel fet que ell també va passar per l’experiència de ser pare “primerizo”. A partir d’aquí, la sèrie planteja diferents situacions quotidianes que porten als seus protagonistes al límit. Fer dormir al nen, visites de la família, la relació amb el sogre, compaginar la vida laboral amb la personal… són alguns dels aspectes que presenta la sèrie i, evidentment en clau d’humor.

- Advertisement -

mira lo que has hecho

- Advertisement -

Es tracta d’una proposta que es deixa veure molt bé; distesa, divertida i amb uns personatges molt humans amb problemes molt reals. El tàndem Berto Romero-Eva Ugarte, la seva companya sentimental en la ficció, funciona de meravella i aconsegueixen que empatitzis amb ells des del primer moment. Evidentment les situacions estan exagerades per fer-les més còmiques però imagino que molts pares amb fills petits, no trobaran gaires diferències amb les seves realitats. Els mil i un consells que tothom et dona, els trucs dels llibres, la tria de la guarderia, la relació amb els altres pares, el bateig… sense cap mena de dubte tot un món.

Aquesta primera temporada només té sis episodis i, la veritat és que et venen ganes de veure’n més. S’agraeix que hi hagi sèries com aquesta que es poden veure en una tarda i que et fan passar una molt bona estona. Els riures estan assegurats i no és el típic producte de broma fàcil, és una molt bona comèdia.

Veredicte

Agradarà a: els que busquin passar una estona divertida, amb escenes de la vida real.

No agradarà a: aquells que vulguin una sèrie per enganxar-se i passar-se hores davant la petita pantalla

Enganxòmetre: 7

Nota: 8

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents