today-is-a-good-day

‘Singin’ in the Rain’ arriba amb un concert simfònic a Barcelona

- Advertisement -

Els musicals són un gènere que mai passa de moda, ja que els clàssics es poden gaudir com el primer dia i els nous productes cada vegada inventen noves maneres d’arribar a tots els públics. Per molt que es digui el contrari, les pel·lícules musicals s’han instaurat molt bé als cinemes i solen ser tot un èxit, tal com demostren les xifres.

Una altra fórmula que està causant furor és la de projectar pel·lícules i amenitzar-les tocant en directe la banda sonora amb una orquestra. Fa pocs dies varem anunciar Star Wars In Concert: A New Hope, un concert de Bola de drac, però també hem parlat sobre els de la saga de Harry Potter o del clàssic Casablanca, totes projectades en pantalla gegant i amb concert simfònic en directe.

- Advertisement -

- Advertisement -

A causa de l’èxit que va suposar la projecció de Casablanca amb orquestra, grup Balaña ha apostat per presentar el mític musical Singin’ in the Rain (1952) amb només dues sessions que tindran lloc els proper 1 i 2 de març al Teatre Tívoli de Barcelona. La projecció serà amb una còpia especial que compta amb les veus originals, però sense cap mena d’arranjaments orquestrals, ja que seran interpretats en directe per l’Orquestra Simfònica Camera Musicae. Això significa que es podrà gaudir i escoltar el so amb una qualitat molt superior al del film original, mantenint tot el ritme i intensitat de l’època.

El film, dirigit per Gene Kelly i Stanley Donen, va ser produït per la Metro Goldwyn Mayer en gloriós Technicolor i se’l considera el millor musical de la història del cinema. L’elenc està conformat pel mateix Gene Kelly, Debbie Reynolds i Donald O’Connor. La història retrata de manera entranyable i divertida el pas del cinema mut al sonor al Hollywood dels anys 30. 

Per tal que podeu gaudir d’aquest espectacle de franc, tenim una entrada doble a sortejar entre els que ens deixeu un comentari en aquesta mateixa noticia dient quin és el vostre musical preferit. També caldrà que ens seguiu al Facebook i al Twitter i que compartiu la noticia. Teniu temps fins el proper dimarts 27 de febrer i podreu triar entre assistir el dijous 1 o el divendres 2 de març. 

La venda d’entrades es troba activa a la web oficial des de 28 euros.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents