today-is-a-good-day

‘Unsane’: un film rodat amb un iPhone per Steven Soderbergh

- Advertisement -

Cada vegada és més comú veure a gent rodant curts, documentals i fins i tot pel·lícules amb els seus telèfons mòbils. L’últim a sumar-se a aquesta tendència ha estat el cineasta Steven Soderbergh (Logan Lucky), que el proper mes d’abril estrenarà Unsane, un thriller de terror rodat íntegrament amb iPhones i en només set dies.

Tot i que Soderbergh va insinuar l’any 2013 que volia deixar el món del cinema, sembla que li agrada massa per mantenir-se’n allunyat. Aquest nou projecte compta amb Claire Foy (The Crown) com a protagonista i narra com el seu personatge pateix assetjament digital. Arran d’això, començarà a patir estrès i a veure el seu assetjador per tot arreu i, davant aquest fet, decidirà buscar ajuda professional. Sense saber com, el que havia de ser una visita mèdica normal es convertirà en el seu pitjor malson, quan de manera suposadament involuntària firmi un consentiment perquè la internin en una institució mental. Però, és real o tot és producte de la seva imaginació?

- Advertisement -

- Advertisement -

Soderbergh ha afirmat en diverses ocasions que per ell, el futur del cinema passa pels telèfons mòbils i en una entrevista on parlava sobre el seu nou film explicava que aquesta havia estat “una de les experiències més alliberadores que he tingut en la meva vida com a cineasta”, i afegia que tot i haver-se gravat amb un mòbil, la qualitat és de 4K, “tothom que vegi la pel·lícula no tindrà ni idea que va ser gravada amb iPhones”.

Unsane també comptarà amb la participació de Juno Temple, Aimee Mullins, Amy Irving, Jay Pharoah i Joshua Leonard. Escrita per Jonathan Bernstein i James Greer, arriba a les nostres pantalles aquest 4 de maig.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents