Premis Gaudí 2018: els millors i pitjors vestits Premis Gaudí 2018: els millors i pitjors vestits
Els més elegants de la gala i els que s'ho han de fer mirar... Premis Gaudí 2018: els millors i pitjors vestits

Ni Barcelona és Los Angeles ni la rambla Prim és Beverly Hills però això no vol dir que als Premis Gaudí no hi hagi glamour i estrelles amb vestits enlluernadors. És per això que a El cinèfil no donem l’esquena a la moda i lliurem els premis als millors i pitjors vestits dels premis de l’Acadèmia del Cinema Català.

Abans de veure quins són els guanyadors us expliquen qui és el jurat i com funcionen les votacions. Com a guanyadora de l’edició anterior, l’actriu Betsy Túrnez ha donat un cop de mà als periodistes de la redacció d’El cinèfil per triar els millors vestits de la gala. A més, ha tingut l’ajuda del seu amic i company de repartiment d’El rei borni, Alain Hernández. Entre els dos s’han votat a si mateixos i és per això que ha calgut la intervenció de veus i ulls exteriors… però això és el que han dit.

Sense més preàmbuls i tenint en compte el seu criteri i el de la redacció aquí teniu els guanyadors .

Les millors vestides

Medalla d’or: Ruth Llopis

Medalla de plata: Betsy Túrnez

Medalla de bronze: Anna Castillo

Menció especial: Itziar Castro

Els millors vestits

Medalla d’or: Antonio de la Torre

Medalla de plata: Raül Romeva

Medalla de bronze: Joan Pera

Menció especial: Alain Hernández

Per triar els pitjors hem deixat descansar la Betsy i l’Alain i hem activat els més de 20 col·laboradors de la revista que en l’estricte anonimat han decidit quins són els que més malament han triat la seva indumentària. Aquest són els que no han encertat…

Les pitjors vestides

Medalla de pedra: Isabel Coixet

Medalla de ferro: Maria Costa

Medalla de plàstic: Aida Domènech Pascual – Dulceida

Els pitjors vestits

Medalla de pedra: Albert Baró

Medalla de ferro: Leiva

Medalla de plàstic: Andrew Tarbet

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*