Berto Romero dóna a llum la seva primera sèrie Berto Romero dóna a llum la seva primera sèrie
'Mira lo que has hecho' podrà veure per Movistar plus a partir del mes de febrer Berto Romero dóna a llum la seva primera sèrie

L’humorista, presentador i actor Berto Romero es passa a la ficció televisiva amb la sèrie Mira lo que has hecho, la qual es podrà veure a partir del pròxim mes de febrer per Movistar+. La ficció explicarà com la vida d’una parella canvia radicalment amb l’arribada del seu primer fill. Ha estat creada pel mateix Romero, al costat de Rafel Barceló i Enric Pardo i, segons expliquen, “no és una autobiografia estricta. Hem explicat una història de gent que assumeix responsabilitats i vol fer-ho bé”.

Mira lo que has hecho, tindrà a Berto Romero com a protagonista i a Eva Ugarte que farà el paper de la seva parella. La primera temporada s’ha rodat a Barcelona i voltants i comptarà amb sis episodis de mitja hora cada un. De la mà de Movistar+ arriba un nou vídeo promocional en el qual veiem Romero en una sala de parts, mentre una veu en off ens presenta el projecte que defineix com “una obra introspectiva, madura, profunda i valenta” però que en definitiva “no deixa de ser una comèdia”.

La sèrie seguirà la vida de Berto i Sandra en el moment en què es converteixen en pares. Berto s’interpretarà a ell mateix, un humorista i presentador de televisió que haurà de trobar un nou equilibri a la seva vida per compaginar la seva relació sentimental amb la seva dona, la família i la feina. A part de Romero i Ugarte, també es s’hi podrà veure a Mariano Venancio, Chete Lera, Carmen Esteban, Anna Carreño, Juanfra Suárez i Jordi Aguilar, entre d’altres. Segons expliquen, tot i que hi apareixeran al voltant de 80 personatges, no hi haurà cares conegudes tota l’estona, sinó que hi haurà “cameos constantment”.

El rodatge ja ha finalitzat i Berto Romero explica que el projecte “té com a mínim dues temporades més en les quals es poden seguir explicant més coses”. Darrere la sèrie hi ha la productora El Terrat, d’Andreu Buenafuente i, Movistar que continua apostant per la creació de ficcions pròpies.

mira-lo-que-has-hecho

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*