today-is-a-good-day

‘Rampage’: un floquet de neu de 10 metres

- Advertisement -

Rampage va ser un popular videojoc de la dècada dels 80, en el qual un grup format per tres criatures modificades genèticament, un goril·la, un llop i un rèptil gegant, havien d’aconseguir eludir les tropes militars i destruir tot allò que es trobessin al seu pas. Ja fa anys, des del 2011, es parlava de fer una adaptació per la gran pantalla però durant molt de temps la cosa va quedar estancada. Avui, de la mà de Brad Peyton i Dwayne Johnson (Jumanji), el film per fi arriba als cinemes.

Sota el mateix títol que el joc, Rampage, el film seguirà a Davis Okoye (Dwayne Johnson), un primatòleg que lidera un grup contra la caça furtiva de primats a Ruanda. Un dels seus millor amics és un goril·la albí de nom George, el qual va salvar quan era una cria. La tranquil·litat de les seves vides es veurà troncada per culpa d’un experiment de mutació genètica que afectarà en Geroge i el convertirà en una temible bèstia. Desafortunadament ell no serà l’únic que es veurà afectat per aquesta conspiració i la ciutat de Chicago estarà amenaçada també per un llop i un cocodril gegants.

- Advertisement -

- Advertisement -

Okoye haurà d’enfrontar-se a la gent que s’amaga rere la mutació del seu amic i que està causant el pànic entre la població. Al costat de Dwayne Johnson hi veurem Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead), Joe Manganiello, Marley Shelton, Malin Akerman i Naomie Harris (Moonlight). I, tal com hem dit, capitanejant al grup hi haurà Brad Peyton, amb qui Johnson ja va treballar en el film San Andreas, també marcat per les catàstrofes.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents