today-is-a-good-day

Arriba el dia del soldat amb ‘Sicario 2’

- Advertisement -

L’any 2015 el cineasta d’èxit Denis Villeneuve (Arrival o Enemy) va portar a la gran pantalla el film Sicario, un thriller que combinava a la perfecció el seu estil amb l’acció, el drama, i mostrava un reflex de la realitat sobre el crim, les drogues i la feina policial. 3 anys després arriba la seqüela sota el títol Sicario 2: Soldado, però enguany comptarà amb la direcció de Stefano Sollima, realitzador de Suburra i de sèries com Gomorra o Roma Criminal

La guerra contra els càrtels de la droga s’ha intensificat a la frontera entre els EUA i Mèxic a mesura que han començat a traficar amb terroristes. Per fer front a aquesta guerra, l’agent federal Matt Graver (Josh Brolin) tornarà a fer equip amb el volàtil Alejandro Gillick (Benicio del Toro).

- Advertisement -

- Advertisement -

A la primera entrega, Emily Blunt (Mary Poppins Returns o Edge of Tomorrow) va donar vida a la protagonista, però en aquesta ocasió tan sols hi repetiran Benicio del Toro (Traffic o Star Wars: The Last Jedi) i Josh Brolin (Hail Caesar! o Gangster Squad), Isabela Moner (Transformers: The Last Knight o Legends of the Hidden Temple), Catherine Keener (Get Out o Captain Phillips), Jeffrey Donovan (Extinction o J. Edgar), Matthew Modine (47 Meters Down o  sèrie Stranger Things) i Manuel García-Rulfo (Murder on the Orient Express o The Magnificent Seven) s’uneixen a l’elenc que conformaran la seqüela.

El film arribarà a les pantalles el proper 29 de juny, però de moment podem anar fent boca amb aquest avançament que promet, de nou, moltes bales, pólvora, cops de puny i acció:

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents