Els Premis Gaudí s’obren al públic Els Premis Gaudí s’obren al públic
Si votes la teva preferida pots guanyar dues entrades per la Gala i un any de cine gratuït Els Premis Gaudí s’obren al públic

Cansat que els premis de cine d’aquí i allà sempre reconeguin una pel·lícula que no és la teva preferida? Aquest any els Premis Gaudí tenen la solució: la creació del Premi del Públic! Els participants poden votar les 8 pel·lícules candidates a les següents categories:

Millor pel·lícula en llengua catalana

Brava de Roser Aguilar
Estiu 1993 de Carla Simón
Incerta glòria d’Agustí Villaronga
La película de nuestra vida d’Enrique Baró i Ubach

Millor pel·lícula en llengua no catalana

Júlia ist d’Elena Martín
La llamada de Javier Ambrossi i Javier Calvo
Tierra firme de Carlos Marques-Marcet
La librería d’Isabel Coixet

Podeu votar la vostra pel·lícula preferida en aquest enllaç i teniu temps per fer-ho fins el 22 de gener a les 20h. Entre tots els participants l’Acadèmia del Cinema Català sortejarà un premi especial que inclou:

  • 2 entrades per la Gala dels 10 Premis Gaudí.
  • 1 Passi VIP doble d’un any per anar als Cinemes del Gremi d’Empresaris de Cinemes de Catalunya.
  • 1 Subscripció anual FilminCat (no s’inclouen les pelis premier, les de diamant)

A més, les primeres 300 persones que votin rebran una subscripció mensual a Filmin.cat.

Un premi de pes…

El trofeu dels Premis Gaudí és obra dels escultors Montse Ribé i David Martí, inspirat en els caps dels guerrers que coronen les xemeneies de La Pedrera de Barcelona. El Gaudí és una peça original de bronze que pesa 4 quilos aproximadament i que des de fa 10 anys és el símbol del millor cinema català.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*