today-is-a-good-day

Emma Stone i Jonah Hill, un parell de maníacs a Netflix

- Advertisement -

La plataforma Netflix estrena un dels plats forts de la d’aquesta temporada. Parlem de Maniac, una sèrie protagonitzada per l’oscaritzada Emma Stone (La La Land o Birdman), Jonah Hill (War Dogs o This is the End) i Justin Theroux (Mulholland Drive o American Psycho). Es tracta d’una comèdia amb tocs foscos que comptarà amb 10 capítols dirigits per Cary Fukunaga (sèrie True Detective o Jane Eyre) i és l’adaptació de la seva sèrie homònima escrita per Patrick Somerville, la qual segueix la història d’un malalt mental que crea una mena de món de fantasia paral·lel per escapar de la realitat.

- Advertisement -

El rodatge va tenir lloc el passat estiu i ja està disponible a Netflix. La producció va estar envoltada de molt misteri, i amb comptagotes van aparèixer imatge on es veia Emma Stone amb vestimentes i pentinats bastant diferents pels carrers de Nova York, fet que indica que la ficció té lloc a diferents èpoques o que es tracta dels mons alternatius creats pel pacient. De fet, en una de les fotografies ens fa pensar en l’aspecte d’en Legolas, l’elf interpretat per Orlando Bloom a The Lord of the Rings, tant que el mateix actor va fer broma amb les imatges publicades.

- Advertisement -

Amb un to estrany, amb ciència ficció, humor negre i  un guió enrevessat aquesta promet ser una de les sèries més comentades de la temporada. Per si voleu saber-ne més no us perdeu el tràiler i prepareu-vos per un viatge complicat. Els experiments, l’estètica vuitantera futurista i un munt de mons estranys son el pa de cada dia a Maniac.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents