En Hugh Jackman és un showman En Hugh Jackman és un showman
El biopic sobre l'empresari de circs Phineas Taylor Barnum s'estrenarà aquest Nadal al cinema En Hugh Jackman és un showman

El 29 de desembre arribarà a les pantalles el primer film dirigit per Michael Gracey sota el títol The Greatest Showman. Es tracta d’un biopic sobre la vida de l’empresari nord-americà Phineas Taylor Barnum, fundador del Ringling Bros and Barnum & Bailey Circus, conegut com el major espectacle del món.

Es tracta d’una pel·lícula que promet un gran espectacle musical, un vestuari magnífic i una posada en escena (la qual ens recorda molt a Moulin Rouge) que enlluernarà i conquerirà el públic aquest Nadal. Aquest original musical celebra el naixement de la indústria de l’espectacle i la sensació de sorpresa quan els somnis es fan realitat. Un projecte ambiciós i imaginatiu que sorgeix de la inspiració de P. T. Barnum. Un visionari que va saber sortir del no res per crear un fascinant espectacle que va esdevenir un fenomen mundial al segle XIV.

El protagonista està interpretat per l’actor Hugh Jackman (Wolverine o Prisioners), mentre que la resta de l’elenc el conformen Zac Efron (Neighbors o High School Musical), Michelle Williams (Manchester by the sea o Certain Woman), Zendaya (Spider-Man: Homecoming o sèrie Lemonade) i Rebecca Ferguson (Life o The Snowman), entre d’altres.

La música també serà una protagonista més, ja que escoltarem cançons de Benj Pasek i Justin Paul, guanyadors de l’Oscar a Millor Cançó Original per La La Land.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*