today-is-a-good-day

‘Pitch Perfect 3’: les Bellas de Barden tornen a juntar-se

- Advertisement -

Aquest nadal el grup format per les Bellas de Barden tornarà per donar la nota, una vegada més, amb la tercera entrega de la saga Pitch Perfect. L’any 2012 arribava a la gran pantalla aquesta comèdia musical protagonitzada per Anna Kendrick i Rebel Wilson, que va posar de moda el cant a cappella. Amb altes dosis d’humor, números musicals espectaculars i veus a to, aquest grup de noies va arribar al més alt, i va aconseguir bones crítiques i una recaptació de més de 100 milions de dòlars a nivell mundial.

pitch perfect 3

- Advertisement -

La tercera entrega arribarà el desembre del 2017 i ho farà amb l’equip de Bellas al complet, Kendrick i Wilson estaran acompanyades per Brittany Snow, Ester Dean, Chrissie Fit, Anna Camp, Hana Mae Lee i Hailee Steinfeld. Tal com es pot veure en aquest primer avançament de Pitch Perfect 3, les Bellas tornaran just després d’haver-se graduat i, com que no poden viure les unes sense les altres i sense cantar, decidiran viure una nova aventura musical juntes.

- Advertisement -

Aquest cop, el seu repte serà formar part d’una gira per Europa per donar suport a les Forces Armades. Com en cada film, les Bellas hauran d’enfrontar-se a uns competidors molt durs i, aquest cop, el bàndol enemic estarà liderat per Ruby Rose. Noves cançons, nous balls i més acció!

Tot i que, Elisabeth Banks va començar dirigint el film, finalment el projecte l’ha Trish Sie. Segons fonts properes al rodatge aquest fet es deu a la mala relació que hi havia entre Kendrick, Wilson i la mateixa Banks. Sembla que el bon rotllo que es desprèn en els films és pura ficció. Segons el portal Radar Online, Elisabeth Banks, que també apareix al film, va abandonar el projecte perquè “Rebel pretén ser aquella noia relaxada i divertida però a la vida real no és per res així. Pot ser molt cruel, també va ser-ho amb l’Anna”.

Per altra banda, també deien que entre Kendrick i Banks la relació tampoc passava pel millor moment, “la tensió entre elles no ha deixat de créixer i ha arribat un punt en què no podien suportar-ho”. Aquestes declaracions sorprenen, a part per la bona sintonia que es veu en la pantalla i per les imatges que les mateixes actrius han anat penjant durant el rodatge a través de les xarxes socials.

https://www.instagram.com/p/BTP8QM2g560/?taken-by=rebelwilson

https://www.instagram.com/p/BUC-36Ujc5P/?taken-by=annakendrick47

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents