Kit Harington i Rose Leslie es diran el ‘sí vull’ Kit Harington i Rose Leslie es diran el ‘sí vull’
Qui ja han passat per l'altar han estat Michael Fassbender i Alicia Vikander Kit Harington i Rose Leslie es diran el ‘sí vull’

Hola a tots, ara feia dies que no ens veiem per aquí eh? I mare meva si n’han passat de coses però la més important de totes és que en breus sentirem campanes de casament provinents de Ponent! L’actor Kit Harington i l’actriu Rose Leslie han decidit fer el gran pas i casar-se. Sabeu de qui estic parlant oi? Doncs clar que sí, de Jon Snow i la salvatge Ygritte. Es van conèixer durant el rodatge de Joc de Trons i com els seus personatges, ells també es van enamorar.

Això va ser durant la segona temporada, quan el Jon Nieve va anar més enllà del mur i es va trobar amb un poblat de salvatges que finalment van acabar seguint-lo. Doncs a partir d’aquí Harington i Leslie van iniciar una relació fora la pantalla que ha durat fins avui dia. Tot i que van tenir un moment de crisi ho van superar i actualment ja viuen junts en una casa espectacular (valorada en dos milions d’euros) a East Anglia, en el Regne Unit.

Tot i que feia un temps que es rumorejava el tema del casament, en un principi el seu agent ho va desmentir però finalment van decidir fer-ho públic i, a més, por todo lo alto! Van publicar, ni més ni menys, que un anunci al diari britànic The Time. El que encara no se sap és la data concreta el casament però en fi segur que serà una cerimònia preciosa i, si més no, esperem que no acabi igual que la Boda Roja…

kit-harington-i-rose-leslie

Qui ja s’han donat el “sí vull”, són Michael Fassbender i Alicia Vikander, una de les parelles més de moda de Hollywood. Es van conèixer durant el Festival de Toronto de l’any 2014 però no va ser fins al rodatge de Lights between Oceans que van iniciar la seva relació. Des del primer moment van ser molt discrets, de fet no ho van fer oficial fins a la gala dels Oscars, quan Vikander va guanyar el premi a millor actriu per The Danish Girl.

Aquest estiu la parella es va deixar veure per les platges d’Eivissa on van passar part de les vacances, els va agradar tant que van decidir celebrar el seu casament allà. Va ser una cerimònia tranquil·la i força íntima, amb familiars i els amics més propers. Per part meva només em queda desitjar-los tota la felicitat del món i esperem que durin que ja se sap com són les relacions a Hollywood….

kit-harington-i-rose-leslie

Gossip Girl

Gossip Girl Llicència per opinar

L'actualitat del cine està plena de històries paral·leles a les pel·lícules i les sèries. Escàndols, moda, celebrities, parelles que es fan i es desfan... Jo sóc l'encarregada d'analitzar la part més groga i rosa del cinema. I he vist coses que vosaltres no creuríeu. Esteu avisats!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*