X Premis Gaudí: comença el compte enrere

- Advertisement -

Comencen, de manera oficial, els nervis al cinema català. Aquest dijous 16 l’Acadèmia del Cinema Català ha fet públic el calendari del compte enrere per a la X Edició dels Premis Gaudí. Un calendari que comença la setmana que ve i culminarà el dia 28 de gener en una gran gala a l’Auditori Fòrum-CCIB.

- Advertisement -

El primer que cal apuntar a l’agenda és un passi dels 10 curtmetratges seleccionats (no encara nominats) per endur-se l’estatueta daurada més desitjada del cine català. Serà el divendres 24 de novembre de 20:00h a 23.30h als Cinemes Texas  de Barcelona. La projecció és oberta al públic i tindrà un preu de 3 euros.

- Advertisement -

El tret de sortida a gran escala, però es donarà a la Festa dels Candidats dimarts 28 de novembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Allà es faran publiques les pel·lícules que opten als premis en aquesta desena edició. Els nominats, però, no se sabran fins el dia 28 de desembre a les 11:00h del matí. És a dir , caldrà esperar fins passat Nadal per saber els quatre nominats de totes les candidatures.

El plat fort, la Gala de lliurament dels X Premis Gaudí,  arribarà el dia 28 de gener. Serà una festa produïda per l’Acadèmia del Cinema Català, El Terrat i Televisió de Catalunya, que se celebrarà a l’Auditori Fòrum-CCIB i serà retransmesa en directe per TV3 i Catalunya Ràdio. Igual que l’any passat la gran nit del cinema català estarà dirigida per Lluís Danés.  Encara no s’ha fet públic, però, qui serà el conductor/a de la gala… Aviat tindrem més notícies.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents