Katie Holmes queda lliure de l’acord de divorci imposat per Tom Cruise Katie Holmes queda lliure de l’acord de divorci imposat per Tom Cruise
L'actriu de 'Dawson creek' està sortint actualment amb Jaime Foxx Katie Holmes queda lliure de l’acord de divorci imposat per Tom Cruise

Hola cinèfils com anem? A mi la tornada a la rutina i l’inici del fred em té desanimada, sort en tinc de les celebrities de Hollywood que fan que tot passi millor. No sabeu quina és l’última gran notícia? Tranquils que de seguida us poso al dia. Tots sabeu que el Tom Cruise va casar-se amb la Katie Holmes, la dolça i innocent joveneta de Dawson’s Creek però tot va acabar-se l’any 2012, deixant enrere sis anys de matrimoni i una filla.

gossip tom cruise

Segons van informar els mitjans en el seu moment es va tractar d’un divorci força curiós marcat per les excentricitats de Tom Cruise i el seu cercle de la Cienciologia. Durant tots aquests anys els paparazzis s’han preguntat a què es devia la soledat de Holmes, ja que no se li coneixia cap parella després de Cruise. Doncs bé, tot té una explicació: segons portals com Radar Online, Katie Holmes va haver de firmar una clàusula en la qual es va comprometre a no parlar del seu ex-marit després de la separació ni de fer públiques relacions amoroses durant els 5 anys posteriors.

L’incompliment del contracte li hauria sortit molt car, ja que, com a compensació pel seu silenci Holmes va rebre una pensió de 4,8 milions per a la seva filla Suri i 5 milions per a ella. Diners que hauria hagut de tornar en cas d’haver infringit les normes.

Però per fi Katie Holmes és lliure! Ja han passat els cinc anys i Holmes no ha fet esperar a la premsa per deixar-se veure amb, ni més ni menys que Jaime Foxx. Feia anys que es rumorejava sobre la possible relació d’ambdos actors (des del 2013) però fins ara no havia sortit a la llum cap imatge que ho confirmés.

gossip tom cruise

Gossip Girl

Gossip Girl Llicència per opinar

L'actualitat del cine està plena de històries paral·leles a les pel·lícules i les sèries. Escàndols, moda, celebrities, parelles que es fan i es desfan... Jo sóc l'encarregada d'analitzar la part més groga i rosa del cinema. I he vist coses que vosaltres no creuríeu. Esteu avisats!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*