today-is-a-good-day

J.J. Abrams escriurà i dirigirà l’episodi IX d”Star Wars’

- Advertisement -

J.J. Abrams, l’home que va iniciar la nova trilogia i la nova era d”Star Wars amb The Force Awakens l’any 2015, tornarà per posar punt i final a la trilogia dirigint  i escrivint l’Episodi IX que encara no té títol confirmat. El web oficial de la saga galàctica ha confirmat aquest dimarts 12 la notícia després que alguns mitjans havien especulat amb la possibilitat que fos Steven Spielberg el director de l’últim capítol de la trilogia. El director que inicialment havia de fer-se càrrec de la pel·lícula era Collin Trevorrow (Jurassic World) però va ser apartat del projecte per discrepàncies amb la productora.

- Advertisement -

Abrams escriurà el guió de la pel·lícula amb Chris Terrio i Star Wars: Episode IX serà produït per Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Abrams, Bad Robot i Lucasfilm (aquesta última propietat de Disney). “Amb The Force Awakens, J. J. va donar-nos tot allò que podríem haver esperat, i estic molt emocionada que torni a tancar aquesta trilogia “, ha dit a través d’un breu comunicat la presidenta de Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

- Advertisement -

Recordem que l’Episodi VII que va suposar el retorn d’Star Wars a la història original iniciada l’any 1977 per George Lucas continua sent el tercer film més taquiller de la història del cine amb una recaptació global de més de 2,000 milions de dòlars. Abans que la saga arribi al seu capítol final el Nadal del 2019, aquest 15 de desembre d’aquest any arribarà als nostres cinemes l’Episodi VIII i un spin off sobre Han Solo que veurem el desembre del 2018.

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents