Una ‘Atómica’ agent de l’MI6 Una ‘Atómica’ agent de l’MI6
Charlize Theron es converteix en una espia del servei britànic Una ‘Atómica’ agent de l’MI6

Estem acostumats a veure James Bond repartint llenya en nom del servei secret britànic però aquest estiu no serà ell l’encarregat d’imposar la justícia sinó, l’agent Lorraine Broughton, que estarà interpretada per Charlize Theron. Abans de l’estrena de la segona part de Deadpool, David Leitch portarà a la gran pantalla aquest film d’acció trepidant que s’estrena el 4 d’agost.

Atomica

Protagonitzat per Theron, el film seguirà a aquesta agent de l’MI6 en la seva missió per descobrir qui està assassinant agents encoberts, per raons desconegudes. Decidirà sumar-se a la persecució quan un dels difunts és un agent al qual estava molt unida. Amb l’ajuda del cap de la brigada de Berlín, a qui donarà vida James McAvoy, Broughton iniciarà una venjança enfrontant-se amb tot aquell que s’interposi en el seu camí. Amb les primeres imatges de la pel·lícula, ja es pot veure que el film promet altes dosis d’acció al mateix temps que un gran desplegament de cops de puny i tiroteigs.

La pel·lícula està basada en una novel·la gràfica titulada The Coldest City, creada per Antony Johnston i Sam Hart, que es basa en aquesta súper agent britànica durant la Guerra Freda. Charlize Theron va comprar els drets de la història ja fa cinc anys amb la intenció de produir-la, al costat de Beth Kono. En una entrevista Theron parlava sobre el seu personatge i deia “no he vist un personatge com ella. Ella no demana perdó per res. L’hem fet forta i lluitadora”. Theron i McAvoy estaran acompanyats en aquesta aventura plegada d’agents secrets i conspiracions per Sofia Boutella (La Momia), John Goodman, Toby Jones, Bill Skarsgard i Eddie Marsan.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*