‘Transformers’: la batalla per la supervivència entre humans i robots ‘Transformers’: la batalla per la supervivència entre humans i robots
La cinquena entrega del blockbuster nord-americà arriba al cine ‘Transformers’: la batalla per la supervivència entre humans i robots

Aquest divendres 4 d’agost continua la batalla entre dues espècies en guerra: una de carn i ossos i l’altre de metall, ja que arriba la cinquena pel·lícula de Transformers, dirigida de nou per Michael Bay (Pain and Gain o The Island) tot i que serà la darrera que dirigirà.

Transformers 5 és una pel·lícula futurista d’imatge real de ciència ficció basada en la línea de joguines sota el mateix nom i es tracta de la seqüela de Transformers: Age of Extinction (2014), la qual va estrenar-se sense pena ni glòria. L’elenc el conformen Mark Wahlberg (Ted o 2 Guns), Stanley Tucci (Spotlight o saga The Hunger Games), que reprenen els papers del film anterior, juntament amb Josh Duhamel (sèrie 22.11.63 o Save Haven), John Turturro (sèrie The Night Of o Exodus: Gods and Kings), que repeteixen els papers de les tres primeres i a ells s’hi afegeix l’actriu i cantant Isabela Moner (Soldado o Legends of the Hidden Temple: The Movie).

La història se centra en la batalla per la supervivència que s’ha iniciat entre l’espècie humana i els Transformers, després de la desaparició d’Optimus Prime. Cade Yeager crea una aliança molt estranya que consisteix en si mateix, Bumblebee, un Lord anglès, i una professora d’Oxford, amb la finalitat de descobrir per què els Transformers continuen arribant a la Terra. Després de la traïció d’Optimus Prime, els humans no tindran més remei que fer un pacte amb Megatron.

El film que durà per títol Transformers: The Last Knight ha costat uns 260 milions de dòlars. El darrer tràiler ja està disponible i denota un aire apocalíptic que recorda en algunes imatges a la sèrie Stranger Things.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*