today-is-a-good-day

L’hivern s’acosta, el final comença

- Advertisement -

17.7.17 aquesta és la data que tots els fans de Game of Thrones estan esperant. És la data d’estrena de la setena temporada d’aquesta popular sèrie que s’emet per HBO des de fa ja sis anys. El seu retorn representarà la penúltima temporada, anunciant l’avantsala del que serà el final d’una sèrie que ha batut tots els rècords. La cadena ha confirmat que aquesta setena temporada serà de les més curtes ja que constarà tan sols de 7 episodis. Mentre que la darrera, la vuitena, s’ha confirmat que comptarà amb només 6 capítols. Amb això es pot afirmar que només en queden 13 per descobrir el final definitiu.

“Daenerys torna a Ponent, Jon Snow és Rei del Nord i Cersei es troba asseguda al Tron de Ferro. Les peces estan al tauler i d’altres han estat eliminades per conduir-nos al joc final”, declarava David Benioff, guionista de la sèrie. Així s’ha pogut veure en els primers teasars que s’han anat veient. El nou tràiler presentat per la cadena només fan que augmentar les ganes i la impaciència per veure els protagonistes dels set regnes en acció.

- Advertisement -

Cares noves i vells coneguts

- Advertisement -

L’elenc d’intèrprets serà el mateix, però també incorporarà alguns actors nous com Jim Broadbent (The Iron Lady), Tom Hooper (Black Sails), Brendan Cowell (The Borgias), Megan Parkinson i d’altres que no s’han revelat dels quals només se’n coneix la fitxa pel càsting. A més, el cantant Ed Sheeran farà un cameo en algun capítol.

A més, aquesta temporada comptarà amb els cineastes Jeremy Podeswa, Mark Mylod, Matt Shakman i Alan Taylor que treballen per dur a terme els 7 episodis, els quals s’han gravat entre Espanya, Islàndia i Irlanda del Nord. En aquesta temporada no hi haurà Joc de trons a Catalunya… Recordem que la temporada passada es va rodar en part a Girona i Canet de Mar com podeu veure en aquest reportatge.

A part d’haver gaudit de les primeres imatges de la setena temporada, de la mà d’Entertainment Weekley arriben ara unes fotografies on es poden veure els membres de la família Strak (que encara queden en peu) junts: Jon Snow, Arya, Sansa i Bran Stark. Les instantànies són obra del fotògraf Marc Hom. A més, la publicació també va fer públiques algunes imatges de la nova temporada que podreu veure a continuació:

Joc de Trons

Joc de Trons

Joc de Trons

Joc de Trons

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents