today-is-a-good-day

‘Spiderman’: veí, amic, superheroi

- Advertisement -

Aquest mes de juliol Tom Holland s’enfundarà el vestit d’Spiderman per reiniciar una vegada més la mítica saga de l’home aranya. Amb aquesta, ja serà la tercera versió que es pot veure a la gran pantalla en menys de 15 anys. En aquesta ocasió però, l’argument se centrarà més en la vida del jove Peter Parker durant els seus anys d’institut i un any després d’haver adquirit els poders aràcnids. I atenció ja estan disponibles noves imatges de la pel·lícula, més acció, més dolents, més tecnoligia i més Spiderman!

- Advertisement -

Spiderman Homecoming comptarà amb Tom Holland com a protagonista, Marisa Tomei com a la nova tieta May (aquesta vegada més jove que de costum) i Zendaya, que tot i els rumors inicials, sembla que donarà vida a Mary Jane Watson.

- Advertisement -

Holland i Zendaya no estaran sols i com que la intenció és potenciar la cara d’estudiant del personatge, hi apareixeran companys d’institut com Laura Harrier, Tony Revolori i Jacob Batolon. Tots ells van estar al costat del productor Kevin Feige i del director Jon Watts a la ComiCon i, fent broma, afirmaven que en privat es fan anomenar El Club de los Cinco.

spiderman homecoming

Aquest últim reset de la saga Spiderman és el primer que s’integra de ple en l’univers Marvel, com es va poder veure en el film de Captain America: Civil War. És per això, que no és d’estranyar la presència de Robert Downey Jr. en el film en el paper de Tony Stark. Com s’ha pogut veure en els avançaments de la pel·lícula, Stark apareixerà com a mentor del jove Peter Parker, com ja es va poder veure a Civil War.

Durant la ComicCon, van sorgir rumors sobre la possible aparició d’Scarlett Johanson però no s’ha confirmat res i, el mateix Capità Amèrica (Chris Evans), va reconèixer que li agradaria participar en el film d’alguna manera. Qui segur que apareixerà serà Jon Favreau, que tornarà a donar vida a Happy Hogan, l’exboxejador, assistent personal, xofer i amic personal d’Stark.

A més, s’ha confirmat la presència de l’actriu Jennifer Connelly, tot i que sembla ser que no serà d’una forma convencional. En una nota de premsa enviada per la productora, s’especifica el nom del seu personatge, Kare/Suit Lady, i tot apunta que serà la veu de la intel·ligència artificial del vestit de superheroi que Tony Stark li regala al jove Peter Parker. En la nota de premsa, també apareixien els noms de Stan Lee, Chris Evans i Gwyneth Paltrow, els quals també apareixeran al film.

El film té prevista com a data d’estrena el 28 de juliol de 2017, però durant aquests mesos de rodatge s’han anat filtrant informacions i imatges del set. Com es pot veure en aquest nou tràiler Michael Keaton donarà vida a l’enemic principal d’Spiderman en aquesta nova aventura, Buitre. Tot i que aquí encara no ha arriat el film, alguns privilegiats ja l’han vist i, segons el portal comicbook ens tocarà esperar a què passin els crèdits per veure no una, sinó dues escenes postcrèdits.

Spider-Man-Homecoming

Michael Chernus serà Chapucero i Logan Marshall-Green també donarà vida a un dolent, tot i que encara no se’n sap res més. L’últim malvat a sumar-se al grup ha estat Bokeem Woodbine, que interpretarà Shocker, un personatge amb un vestit d’alta tecnologia que emet ones sísmiques d’alta freqüència i ràfegues d’aire. A través del seu compte d’Instagram, @backintimemx va publicar unes imatges d’aquest personatge durant el rodatge.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents