En marxa la seqüela d’‘Operación U.N.C.L.E.’ En marxa la seqüela d’‘Operación U.N.C.L.E.’
L'actor Armie Hammer va assegurar que el guió de la segona part ja s'està escrivint En marxa la seqüela d’‘Operación U.N.C.L.E.’

Si partim de la base d’una bona història, una sèrie d’espies que va tenir gran èxit durant la dècada dels 60, un repartiment de luxe encapçalat per Henry Cavill, Armie Hammer i Alicia Vikander i, un director de prestigi com és Guy Ritchie, tot apunta a un èxit assegurat, oi? Doncs lamentablement la pel·lícula Operación U.N.C.L.E. estrenada l’any 2015, no va rebre les alabances que s’esperaven i la recaptació (de menys de 110 milions de dòlars) no va arribar als números desitjats. Tot i així, tot apunta que hi ha una seqüela en marxa.

seqüela operación uncle

Els protagonistes de la sèrie original

Armie Hammer, un dels protagonistes del film que va donar vida a un agent rus membre del KGB anomenat Illya Kuryakin, va fer unes declaracions a través de SlashFilm en les quals confirmava que ja s’està escrivint el guió de la segona part d’aquest thriller d’espies. Segons el portal, Hammer va mantenir una conversa amb Lionel Wigram, co-guionista del film juntament amb Guy Ritchie, sobre la continuïtat de la història.

“Vaig trucar a Lionel Wigram i li vaig dir, ‘tio, quin era el tracte? Em pregunten sobre aquesta merda tota l’estona. Pots escriure una seqüela?’ I ell em va dir ‘Saps què? Sí, joder, ho faré segur. Escriuré una seqüela’”. Així doncs hem de suposar que a hores d’ara el guió d’Operación U.N.C.L.E. 2 ja està en marxa. De totes maneres, el mateix actor també va afirmar que de moment la productora encara no havia donat llum verda al projecte però es mostrava optimista. “Li vaig dir, ‘si escrius alguna cosa, estic segur que podem fer-la”’, afirmava Hammer.

seqüela operación uncle

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*