‘Wonder’: nascut per destacar

- Advertisement -

Després de protagonitzar el film Money Monster, Julia Roberts jcapitaneja un nou projecte, en el qual interpreta la mare d’Auggie Pullman, un nen de deu anys amb una deformitat a la cara. El film titulat Wonder és una adaptació de la novel·la homònima d’RJ Palacio, que ha venut més de sis milions d’exemplars arreu del món 150.000 dels quals a Catalunya. Wonder ha estat a la llista de llibres més venuts en català durant els darrers 5 anys i, a més, és lectura recomanada a les escoles en el programa “El gust per la lectura”, del Departament d’Ensenyament. El film, que es va preestrenar el dia 28 al Festival Inclús, arriba aquest divendres 1 de desembre a les sales de cinemes i ho fa també en català.

- Advertisement -

La història narra com Auggie, que pateix una malformació, ha d’enfrontar-se a la vida real després de passar-se la major part de la seva vida tancat a casa. Els seus pares (Julia Roberts i Owen Wilson) li han donat educació des de casa però decideixen que és hora que es relacioni amb gent de la seva edat. En aquest procés d’adaptació l’Auggie, interpretat per la jove promesa de Hollywood Jacob Tremblay (La habitación), haurà de suportar burles per part dels nous companys, aprendre a acceptar-se tal com és i superar les adversitats.

- Advertisement -

La pel·lícula està dirigida per Stephen Chobsky (Las ventajas de ser un marginado), que en unes declaracions a People explicava que el film va sobre “la família, l’amistat, l’amor i, sobretot, sobre la tria de la bondat en totes les etapes de la vida”. Chobsky també assegurava que tant Roberts com Tremblay són perfectes per als seus papers, ja que, “una de les coses especials de Wonder és que vam seleccionar els actors tant per la seva humanitat com pel seu talent” i afegia que ambdós actors tenen aquestes característiques, cosa que “els fa perfectes per interpretar Isabel i Auggie”.

Wonder

Steve Conrad (La vida secreta de Walter Mitty) i Jack Thorne (Mi vida ahora) han firmat el guió i, les productores encarregades de portar el film als cinemes són Lionsgate i Mandeville. L’actor Mandy Patinkin també apareixerà en el film com a director del col·legi on assistirà Auggie, el Sr. Tushman i estarà acompanyat per Milie Davis, que serà la millor amiga d’Auggie. Però no serà fins al mes d’abril de l’any que ve que es podrà veure l’elenc al complet.

Regals a la vista

La Direcció General de Política Lingüística, amb el suport de l’editorial La Campana, premiarà amb exemplars del llibre Wonder, del llibre L’Auggie i jo o de La llibreta del professor Browne, les 100 primeres persones que es facin una fotografia en els cinemes on es projecta la pel·lícula en català i que l’etiquetin amb #Wonderencatalà a Twitter. L’única condició per participar-hi és tenir un compte personal de Twitter i seguir @cat_cine.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents