‘Deadpool 2’: no hi ha lloc per les bones accions ‘Deadpool 2’: no hi ha lloc per les bones accions
La seqüela comptarà altre cop amb Ryan Reynolds com a protagonista ‘Deadpool 2’: no hi ha lloc per les bones accions

Per fi han arribat les primeres imatges de la segona entrega de l’antiheroi més gamberro de Marvel. Evidentment estem parlant de Deadpool i en aquest primer teaser, se’l pot veure al més pur estil Superman, a punt d’ajudar a un home amb problemes o si més no aquesta sembla ser la seva intenció… jutgeu-ho vosaltres mateixos:

La primera pel·lícula va esdevenir un fenomen de masses gairebé sense esperar-ho, aconseguint recaptar més de 782 milions de dòlars a tot al món i guanyant molts fans nous que esperen novetats sobre la seqüela i, tot i que s’han fet esperar aquí les tenim.

Canvis inesperats

Deadpool 2 comptarà de nou amb Ryan Reynolds com a protagonista però malauradament Tim Miller no repetirà com a director després d’abandonar el projecte segons sembla per desavinences creatives i de pressupost. Pel que fa a la marxa del cineasta, Reynolds afirmava en una entrevista per GQ, “Em sap greu que hagi marxat de la pel·lícula. Tim és brillant i ningú va treballar a Deadpool tant dur com ell”. De la mateixa manera, també va deixar caure que durant el primer rodatge havien sorgit “lleugeres discussions” que amb el pas del temps es van anar fent més grans. “No m’asseuré amb Tim Miller i li diré ‘Els efectes visuals han de ser així’. L’home és un mag dels efectes especials però, hi ha coses del personatge i del to que conec molt bé”, afirmava Reynolds.

Deadpool-2

Per la seva banda, Miller va voler acabar amb els rumors i en una entrevista per CG Garage va explicar,”vam tenir baralles amb la post-producció però res que se surti del normal. L’equip era genial, tothom ajudava i tots ens ho vam passar molt bé”. Així doncs, l’encarregat de portar a bon port aquesta seqüela serà David Leitch (John Wick). Sobre aquesta substitució Miller deia “no conec en David però tot el que he sentit d’ell són coses bones. No vull res més que el millor pel personatge“.

Cares noves

Durant la primera pel·lícula, el personatge de Deadpool va comptar amb l’ajuda d’un parell d’X-men, Coloso i Megasonic Teenage Warhead i, tot apunta que a la seqüela també els tornarem a veure. Però, en aquesta ocasió també veurem cares noves com els personatges del còmic Domino i Cable.

Per fi s’ha revelat quina actriu serà encarregada de donar vida a Domino i finalment serà Zazie Beetz. Va ser el propi Ryan Reynolds qui ho va fer públic a través del seu perfil de Twitter. La productora estava buscant una dona que encaixi amb les característiques del personatge, “molt capaç, extremadament segura d’ella mateixa, amb cuirassa i un sarcasme a prova de bales. Però, sota aquest escut, segueix sent vulnerable”. Ja veurem si Beetz està a l’altura de les expectatives…

Per altra banda, el personatge de Cable per fi té “propietari” i finalment se l’ha quedat Josh Brolin. Al llarg de tot aquest temps, han sonat diverses opcions com ara la de Stephen Lang (Avatar) o els noms de Liam Nesson, Brad Pitt, Ron Perlman, Dolph Lundgren o Jon Hamm. Però finalment ha estat Brolin l’escollit. Serà la seva segona incursió en el terreny dels superherois, ja que, ja se l’ha pogut veure a l’univers Marvel donant vida al malvat Thanos.

I, per últim, tenim la incorporació de Jack Kesy, que se suma a l’elenc com el dolent de la pel·lícula. Segons Deadline, Fox ha confirmat que l’actor interpretarà l’enemic principal de Deadpool en aquesta segona entrega. Tot i que encara no s’ha fet oficial, tot apunta a què Kesy serà Black Tom, un vell conegut de la saga X-men. Es tracta d’un assassí a sou, irlandès, que té la capacitat de controlar les plantes i que és contractat (en els còmics) per acabar amb Deadpool. 

Deadpool 2

Marvel Studios en associació amb 20th Century Fox, s’encarreguen de la producció d’aquesta seqüela que pertany a la saga X-Men, esdevenint un spin-off de la mateixa. El guió corre a càrrec de Rhett Reese i Paul Wernick, els quals també treballen en el de Zombieland 2 i van ser els creadors de l’humor esbojarrat de Deadpool. El film està previst que s’estreni l’1 de juny de 2018, per això encara queda força temps i totes les negociacions poden canviar fins aleshores.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*