Sony prepara una adaptació de la saga literària ‘The wheel of time’ Sony prepara una adaptació de la saga literària ‘The wheel of time’
La ficció comptarà amb la vídua de Robert Jordan, l'autor, com a consultora Sony prepara una adaptació de la saga literària ‘The wheel of time’

En breus arribarà a les televisions la setena temporada de l’exitosa sèrie Game of Thrones, una adaptació de les novel·les de George R. R. Martin, un projecte que ha suposat un gran èxit per a la cadena HBO, encarregada d’emetre i produir la sèrie. Per no quedar-se enrere i perquè no, aconseguir uns resultats tan bons com els del seu competidor, Sony ha anunciat que prepara una adaptació televisiva de la saga literària La rueda del tiempo.

En el terreny literari, les dues sagues porten anys compatint pel segon lloc com a novel·la fantàstica més venuda, després d’El senyor dels anells. Amb l’estrena de la producció d’HBO, les vendes de Game of Thrones es van disparar. Aquest fet, va fer que des de Sony decidissin posar-se les piles. The Wheel of time, és un conjunt de 20 novel·les (en la versió espanyola) escrites inicialment per Robert Jordan i continuades per Brandon Sanderson, després de la mort del primer.

la rueda del tiempo sony

Ja fa anys que es parlava sobre la possibilitat de crear una sèrie a partir d’aquesta saga fantàstica, concretament des del 2000 però no ha estat fins ara que s’han resolt els problemes legals que impedien que el projecta passés a ser una realitat. De moment, només se sap que la ficció estarà escrita i produïda per Rafe Judkins (Agents of S.H.I.E.L.D.) i que també comptarà amb la participació en l’àmbit de la producció executiva de Rick Selvage, Larry Mondragon, Ted Field, Mike Weber i Darren Lemke i tindrà a Harriet McDougal, la vídua de l’autor, com a productora consultora.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*