today-is-a-good-day

‘The Punisher’ busca venjança a Netflix

- Advertisement -

La moda dels spin off ha arribat a l’univers dels superherois i el proper a tenir sèrie pròpia serà l’enemic de Dardevil, que s’ha convertit en un dels personatges preferits dels seguidors de Marvel i Netflix. Després de l’estrena de The Defenders, la plataforma té previst el llançament d’un nou projecte amb The Punisher com a protagonista. En un principi el rodatge es va portar amb absolut secret però a poc a poc han anat sortint imatges fins a la confirmació oficial per part de Netflix. Ara ja es poden veure les primeres imatges que mostren un turmentat Frank Castle, que comenta que “el passat és el dimoni a qui li vas vendre l’ànima”. Aquí es pots veure un nou avançament.

https://youtu.be/OMW_dPtm7Bo

- Advertisement -

El personatge del justicier Frank Castle (àlies The Punisher) estarà interpretat per Jon Bernthal i, estarà acompanyat per Ebon Bachrach, Paul Schulze, Daniel Webber, Amber Rose Revah, Ben Barnes, Jason R. Moore, Michael Nathanson i Deborah Ann Woll, en el paper de Karen Page, una vella coneguda dins aquest univers. El rodatge de la primera temporada ja ha finalitzat i ja s’ha presentat el primer pòster promocional amb tots els seus protagonistes presents. A partir del 17 de novembre es podrà veure la sèrie a través de la plataforma Netflix.

Els altres castigadors

- Advertisement -

Abans de veure en acció a Jon Bernthal cal recordar que no és la primera vegada que aquest personatge es pren la justícia per la seva banda. Hi ha tres versions anteriors que es van basar en aquest personatge homònim creat per Gerry Conway i John Romita, per l’editorial Marvel Comics. La primera es va poder veure a la gran pantalla l’any 1989, amb Dolph Lundgren com a protagonista i, també seguia la lluita personal de John Castle contra el crim organitzat.

the-punisher

L’any 2004, Artisan Entertainment i Lionsgate van fer un reboot aquest cop amb Thomas Jane i John Travolta al capdavant. Per últim, quatre anys més tard es va estrenar The Punisher: War Zone, que en un principi estava pensada com una seqüela de l’anterior però finalment per desavinences creatives es va optar per fer una nova versió. Aquesta tercera adaptació va ser més fidel al personatge original que la seva predecessora i la primera a tenir el segell de Marvel Knight.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents