‘The Bad Batch’, un thriller distòpic i caníbal ‘The Bad Batch’, un thriller distòpic i caníbal
El film post apocalíptic s'estrenarà a l'estiu als EUA ‘The Bad Batch’, un thriller distòpic i caníbal

La guionista i realitzadora iraniana Ana Lily Amirpour, creadora del peculiar film A Girl Walks Home Alone at Night, torna a la càrrega amb The Bad Batch amb un elenc impressionant i curiós format per Suki Waterhouse (Churchill o The Divergent Series: Insurgent), Jason Momoa (Aquaman o Bullet to the Head), Keanu Reeves (John Wick o The Neon Demon), Diego Luna (Rogue One o Elysium), Jim Carrey (Kick Ass o The Truman Show) i Giovanni Ribisi (Selma o Ted), entre d’altres.

L’estrena americana serà el proper 23 de juny, tot i que al nostre territori continua sense data d’estrena. La pel·lícula va obtenir un guardó especial del jurat al Festival de Venècia l’any passat.

La pel·lícula està catalogada com una espècie de barreja entre Mad Max 2: The Road Warrior i Pretty in Pink, ja que gira entorn a una comunitat de caníbals que habiten i s’alimenten en un distòpic erm de Texas. L’argument, bàsicament, segueix la relació d’amor latent entre els personatges de Suki Waterhouse, una de les milers de nord-americanes considerades com a inacceptables per a la societat civilitzada, i Jason Momoa, un caníbal que forma part d’una comunitat que fan del desert el seu particular vedat de caça, un lloc on van a parar els desterrats.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*