Els defensors de Marvel junts a Netflix

- Advertisement -

Els quatre súperherois de Marvel: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist, ja han tingut les seves respectives sèries a la plataforma en línia Netflix. Però el següent pas era desenvolupar una ficció que els reuneixi tots, ja que les trames ocorren al mateix univers simultàniament, de fet, alguns personatges secundaris apareixen a cada temporada. La minisèrie resultant apareixerà el proper 18 d’agost amb el nom The Defenders i estrenarà tots els capítols alhora, com s’acostuma a realitzar a causa de l’èxit de la iniciativa.

L’elenc principal el conformen Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) i Finn Jones (Danny Rand/Iron Fist), al qual s’hi sumen cares molt conegudes d’altres sèries de Marvel o de la gran pantalla com Sigourney Weaver (malvada de la història Alexandra), Elodie Yung (Elektra), Scott Glenn (Stick), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Rachael Taylor (Trish Walker), Eka Darville (Malcolm Ducasse), Simone Missick (Misty Knight) i Jessica Henwick (Colleen Wing).

- Advertisement -

- Advertisement -

Els herois fins ara han hagut de fer front en solitari als seus reptes, però ara hauran d’unir les seves forces i poders amb un objectiu comú: salvar la ciutat de Nova York dels atacs de la malvada Alexandra.

Després d’un breu avanç on apareixien els quatre protagonistes a l’interior d’un ascensor i només anunciava la data d’estrena, ara arriba l’esperat tràiler al ritme de Come as you are del grup Nirvana amb unes increïbles imatges del que seran els nous capítols.

https://www.youtube.com/watch?v=6yP8PbL74To

D’aquesta manera es posa fi a la lluita dels superherois contra el clan de La Mà, però no serà el final de l’univers Marvel, ja que algunes d’aquestes sèries tindran noves temporades en breu: Jessica Jones començarà en breu el rodatge de la segona temporada i a finals d’anys s’estrenarà la sèrie de The Punisher, en la qual els camins d’aquests personatges també es tornaran a creuar.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents