Els defensors de Marvel junts a Netflix Els defensors de Marvel junts a Netflix
Tots els capítols de la sèrie estaran disponibles el 18 d'agost a la plataforma Els defensors de Marvel junts a Netflix

Els quatre súperherois de Marvel: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist, ja han tingut les seves respectives sèries a la plataforma en línia Netflix. Però el següent pas era desenvolupar una ficció que els reuneixi tots, ja que les trames ocorren al mateix univers simultàniament, de fet, alguns personatges secundaris apareixen a cada temporada. La minisèrie resultant apareixerà el proper 18 d’agost amb el nom The Defenders i estrenarà tots els capítols alhora, com s’acostuma a realitzar a causa de l’èxit de la iniciativa.

L’elenc principal el conformen Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) i Finn Jones (Danny Rand/Iron Fist), al qual s’hi sumen cares molt conegudes d’altres sèries de Marvel o de la gran pantalla com Sigourney Weaver (malvada de la història Alexandra), Elodie Yung (Elektra), Scott Glenn (Stick), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Rachael Taylor (Trish Walker), Eka Darville (Malcolm Ducasse), Simone Missick (Misty Knight) i Jessica Henwick (Colleen Wing).

Els herois fins ara han hagut de fer front en solitari als seus reptes, però ara hauran d’unir les seves forces i poders amb un objectiu comú: salvar la ciutat de Nova York dels atacs de la malvada Alexandra.

Després d’un breu avanç on apareixien els quatre protagonistes a l’interior d’un ascensor i només anunciava la data d’estrena, ara arriba l’esperat tràiler al ritme de Come as you are del grup Nirvana amb unes increïbles imatges del que seran els nous capítols.

D’aquesta manera es posa fi a la lluita dels superherois contra el clan de La Mà, però no serà el final de l’univers Marvel, ja que algunes d’aquestes sèries tindran noves temporades en breu: Jessica Jones començarà en breu el rodatge de la segona temporada i a finals d’anys s’estrenarà la sèrie de The Punisher, en la qual els camins d’aquests personatges també es tornaran a creuar.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*