today-is-a-good-day

Comença el rodatge de les filosofades de 3a temporada de ‘Merlí’

- Advertisement -

Després de Sant Jordi toca tornar al col·le. Segons informa TV3 el rodatge de la 3a temporada de Merlí ja està en marxa amb vistes a estrenar-se passat l’estiu. Ha passat Nadal i els alumnes tornen a classe amb el Merlí. El segon curs de Batxillerat continua per al Merlí i els Peripatètics. Tots són conscients que el temps d’institut s’està acabant i que s’acosta la selectivitat i la universitat.

- Advertisement -

A classe s’arrosseguen algunes trames amb què es va acabar la segona temporada: el Pol i la Tània hauran de definir bé la seva relació; el Joan i el Gerard s’han fet encara més amics i, amb ells, l’espectador es divertirà molt; el Marc haurà de decidir si el seu pare pot tornar a casa i recuperar la vida familiar, o no; s’aprofundirà en la maternitat de l’Oksana… La filosofia seguirà sent un dels trets distintius de la sèrie, amb filòsofs com Hannah Arendt, Albert Camus i Karl Marx.

- Advertisement -

Una sèrie molt ‘semada’

La segona temporada de Merlí acabava amb un bon gust de boca, sobretot de cara als números aconseguits i a la qualitat de la ficció que es manté capítol rere capítol. Trobarem un Merlí, a qui dóna vida l’actor Francesc Orella, descol·locat per l’arribada d’una nova professora, la Silvana, que es guanyarà la simpatia dels alumnes i qüestionarà el seu lideratge. Sense el seu fill Bruno, que continua a Roma, i amb la Carmina de gira teatral, el Merlí tornarà a viure sol, cosa que no portarà gaire bé.

Merli 3a temporada

Com comentàvem, l’èxit de la sèrie es va fer notar de seguida. Amb una primera temporada que va tenir una audiència mitjana de 561.000 espectadors i un 18.3% de quota i una segona amb 513.000 espectadors de mitjana i 19.5% de quota, Merlí ha estat una de les sèries revelació de TV3, que continua apostant per la ficció amb formats com Cites, El crac o Nit i dia. A més, la tardor passada Netflix va adquirir-ne els drets per a l’Amèrica Llatina i els EUA. Tambe Canal Plus França que ha adquirit els de la versió en francès que s’emetrà a CINE+ FAMILLE.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents