today-is-a-good-day

Ha arribat l’hora de metamorfosejar-se

- Advertisement -

Demà s’estrena el reboot de la mítica sèrie dels 90, Power Rangers, produïda pels estudis Lionsgate (Els jocs de la fam) i per la companyia de Haim Saban, creador dels populars personatges, el film està previst per l’abril de 2017. Tal com va anunciar la productora, la pel·lícula comptarà amb els personatges originals, és a dir: Jason, Kimberly, Trini, Billy i Zack.

Amb el primer tràiler on es podien veure els inicis d’aquests nous superherois. Els protagonistes es presentaven com a víctimes de crítiques i burles durant l’institut i, arran d’aquestes circumstàncies inicien una amistat. Les seves vides canviaran quan descobreixen uns misteriosos objectes provinents d’un altre planeta que, sorprenentment els donaran poders sobrenaturals. Però l’arribada d’aquesta nova etapa vindrà acompanyada d’una gran amenaça que només ells podran derrotar.  

- Advertisement -

Amenaça alienígena

- Advertisement -

El film es basarà en la història d’aquests cinc joves que hauran de salvar la seva ciutat, Angel Grove, d’una amenaça extraterrestre. El destí farà que s’hagin de convertir en herois per poder lluitar contra els invasors, capitanejats per Rita Repulsa, interpretada per Elisabeth Banks. La primera imatge de l’actriu i també directora caracteritzada com a Rita Repulsa, no va trigar a encendre les xarxes. Usuaris de Facebook i Twitter van deixar constància del seu descontentament amb el primer look.

reboot power rangers

Al costat de Banks hi haurà Darce Montgomery (Ranger vermell), Rj Cyler (Ranger Blau), Naomi Scott (Ranger rosa), Becky G (Ranger groc) i Ludi Lin (Ranger negre). L’últim a unir-se al rodatge ha estat Bryan Cranston que donarà vida a Zordon, el mentor de la jove banda. L’any 1993, Cranston ja va formar part de l’univers Power Rangers en ser el doblador en dues ocasions dels dolents Twin Man i Snizard, en dos episodis de la sèrie de Fox Kids.

Amb el pas dels dies, van  anar apareixent noves imatges que anaven donant forma a aquest reboot i que donaven una idea de l’estètica moderna que han volgut donar al film, amb uns vestits al més pur estil Iron Man (això sí, amb un toc extraterrestre).  

reboot power rangers

Tot i que aquí encara no s’ha pogut veure el film, en altres indrets ja l’han pogut veure i, sembla que les crítiques estan sent bones i s’està aconseguint una bona recaptació a taquilla. Fets que ja han fet pensar als seus responsables en una saga. El productor del film, Haim Saban, va declarar que la història “té un arc argumental per a sis pel·lícules”, així que la gent que es quedi amb ganes de més, “poden apostar que ho tindran”, afirmava Saban.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents