3 terceres temporades de 3 sèries d’èxit

- Advertisement -

El 2015 va ser un bon any per a diverses produccions serièfiles creades entre 2014 i 2015, ja que a causa del seu èxit els ha permès seguir fent capítols i fent-se un lloc entre les més grans. Aquest any s’estrenaran les terceres temporades de tres d’aquestes sèries que molts esperen amb ànsies, com són Better Call Saul, Narcos i Fargo.

Better Call Saul

Es tracta d’un spin-off centrat en el personatge de l’advocat Saul Goodman (interpretat per Bob Odenkirk) de Breaking Bad, però alhora és també una preqüela ja que els fets van tenir lloc 6 anys abans de conèixer a Walter White, el protagonista de la popular sèrie.

- Advertisement -

L’estrena està prevista el proper 10 d’abril i comptarà amb 10 nous episodis que seguiran els problemes del malaurat lletrat anomenat Jimmy McGill, que farà qualsevol cosa sense ètica ni moral per arribar a final de mes i convertir-se en l’advocat criminalista Saul Goodman que tothom coneix de Breaking Bad.

- Advertisement -

La tercera temporada continuarà incorporant personatges coneguts, i comptarà amb el retorn del malvat Gustavo Fring. A més, sorgirà un rival que sembla conèixer tots els detalls del seu negoci. D’aquesta manera, la ficció cada vegada estarà més connectada amb l’univers Breaking Bad.

 

Narcos

Aquesta sèrie narra els esforços dels EUA, a través, principalment, de la DEA i les autoritats i policia de Colombia, per lluitar a la dècada dels 80 contra el narcotraficant Pablo Escobar i el càrtel de Medellin, una de les organitzacions criminals més poderoses i despietades de la història de la delinqüència moderna.

La temporada passada va acabar amb un final inesperat i tràgic (tot i que després de la promoció que va efectuar Netflix ja s’esperava), però la història seguirà endavant amb la lluita entre la policia i els caps del narcotràfic.

Segons s’estima aquesta és la ficció més vista a la plataforma VOD, per tant, era inevitable que continués la trama principal des d’un altre punt de vista. La controvertida història continuarà a finals d’any amb 10 nous episodis.

 

Fargo

La ficció està inspirada en el film del mateix títol del 1996 i dirigida pels germans Coen. Amb una barreja entre comèdia negra, crims, thriller i drama, cada temporada de la sèrie és un spin-off de la pel·lícula i cadascuna està ambientada en una època diferent.

Aquesta temporada estarà ambientada l’any 2010 i s’estrenarà durant la propera primavera (finals d’abril). El rodatge va començar el passat mes de gener ja que es va esperar l’hivern per gravar escenes amb paisatges nevats. Tot i tenir una trama independent i nova, mantindrà una petita connexió amb les altres, com ha anat succeint fins ara. A més, se centrarà en la incursió del selfie i els dilemes tecnològics derivats del narcisisme social.

El protagonista serà Ewan McGregor, tot i que tindrà un paper per partida doble, ja que interpretarà dos germans (no bessons) que són totalment diferents en gairebé tots els aspectes de la seva vida. L’elenc el complementen Hamish Linklater (tindrà un paper recurrent com a agent de l’IRS que no tolera cap tipus de trampa), Carrie Coon (serà l’altra protagonista principal com a cap de la policia) i Mary Elizabeth Winstead (serà una jugadora de cartes professional), entre d’altres.

- Advertisement -

Els productors han afirmat que tenen infinitat d’idees per a futures entregues de la sèrie, ja que l’univers Fargo és un dipòsit ple d’històries que no s’esgoten. Ara bé, per ara no s’han encarregat més temporades.

Esperem que aquestes temporades estiguin al mateix nivell que les anteriors, ja que van deixar el nivell prou alt, potser la més fluixa va ser Better Call Saul, que alguns capítols avancen a un ritme pausat, però va preparant-se per a una nova temporada intensa.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents