Àngels, dimonis i l’anticrist a ‘Good Omens’ Àngels, dimonis i l’anticrist a ‘Good Omens’
L'escriptor Neil Gaiman formarà part de l'equip com a guionista Àngels, dimonis i l’anticrist a ‘Good Omens’

L’any 1990 es publicava el llibre Good Omens (Bons presagis) escrit pel mestre del gènere fantàstic i ciència ficció Terry Pratchett (conegut principalment per la sèrie Discworld, on regna la parodia referida a altres autors, així com la sàtira vers temes actuals: ciència, tecnologia o cultura) i d’en Neil Gaiman, especialitzat en la literatura fantàstica, novel·la de terror i la ciència ficció. Una obra que barreja fantasia, la fi del món i comèdia de caire irònic i que l’any que ve es podrà veure per televisió en forma de mini sèrie de sis episodis d’una hora cadascun.

Durant anys, Pratchet va provar de fer-ne una adaptació audiovisual però no va trobar ningú que volgués sumar-se al projecte. Finalment, després de tres anys de la seva mort, el seu company de ploma Neil Gaiman farà realitat el somni de Pratchet.

buenos presagios

Amazon i BBC són les dues plataformes darrere del projecte que comptarà amb Gaiman com a productor i guionista. Segons explicava en un acte commemoratiu per la mort de l’escriptor, Pratchet havia deixat una carta pòstuma on li donava permís per fer una adaptació si tenia ocasió però, amb la condició que ell escrivís el llibret.

La ficció ja s’ha començat a rodar i té prevista la seva estrena per l’any que ve. Primer de tot, es podrà veure a través de Prime Video, la plataforma d’Amazon, i després a través de la televisió pública del Regne Unit. De moment no se sap res sobre els actors que donaran vida als personatges de la novel·la, encara caldrà esperar per saber-ne més detalls.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

  • Avatar

    Pep

    12 de Febrer de 2017 #1 Author

    Mestre del “terror”? Però vostès han llegit alguna ressenya o resum de les obres de Terry Pratchett – ja no demano alguna novel·la completa?

    Respon

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*