La segona temporada d”Stranger Things’ arriba per Halloween La segona temporada d”Stranger Things’ arriba per Halloween
La sèrie de Netflix tornarà amb el mateix elenc i amb més foscor per Halloween 2017 La segona temporada d”Stranger Things’ arriba per Halloween

Stranger Things tindrà una segona temporada de 9 capítols (un més que la primera temporada) i s’estrenarà a Netflix el proper Halloween (el que vindria a ser la castanyada als Estats Units). L’equip darrere el projecte serà el mateix. Els germans Duffer tornaran a escriure la segona temporada i també seran els productors executius juntament amb Shawn Levy i Dan Cohen. En el primer teaser promocional, es van desvetllar els noms dels nou capítols que conformaran la temporada, ja podeu començar a fer prediccions…

El que passarà en aquest món… i a l’altre

L’anunci de la renovació de la sèrie no va venir acompanyat de cap confirmació respecte el càsting. Ara bé, no s’ha de ser molt espavilat per preveure que els mateixos nens protagonistes de la primera temporada continuaran tenint aventures que els portaran, potser, més enllà d’aquest món. Hawkings seguirà sent l’escenari principal però en aquesta segona temporada s’explorarà més a fons la dimensió alternativa (Upside Down), que ja es va entreveure durant els primers capítols. D’altre banda, els creadors de la sèrie van afirmar que “encara queda molt per saber sobre aquesta dimensió”. 

stranger-things-season-2

Tornen els misteris infantils a Netflix

Tampoc se sap gaire més sobre la trama dels nous episodis però els creadors de la sèrie sí han fet públiques algunes de les referències que volen fer servir. També han revelat que la història avançarà un any, fins la tardor del 1984. Segons van dir els germans Duffer en una entrevista a IGN, “l’any 1984 va ser una puta passada, especialment les pel·lícules que van sortir a l’estiu. Va ser un gran any per a la cultura pop  així que estem intentant capturar una mica de la màgia de aquestes pel·lícules”.

Segons sembla, en aquesta nova temporada es podran percebre picades d’ullet al cinema de James Cameron. Matt Duffer destacava que el seu èxit radica en fer coses noves, aportar sensacions diferents però sense perdre allò que enganxava de l’original. “Així que crec que d’alguna manera ens hem inspirat en el que fa, intentant captar una mica de la màgia de la seva feina”, argumentava. És a dir, podem esperar que tot plegat sigui encara més fosc (que ja és molt dir) que els 8 primer episodis. 

També s’ha sabut que tindrà una trama autoconclusiva i que… (Alerta Spoiler!)

Hi haurà justícia per la Barb, la noia de les ulleres grosses, que no té la mateixa sort que en Will, el nen desaparegut… De fet només passen uns dies des que la noia desapareix i com han explicat els creadors d’Stanger Things “la sèrie transcorre durant només sis o set dies. A la segona temporada explorarem les conseqüències del que va passar”. La gran pregunta, sobre si tornarà 11, la nena protagonista, ja té resposta: no en tingueu cap dubte… A més , els creadors han assegurat que hi haurà “un munt de noves dinàmiques” que no s’han explotat durant la primera temporada i que, es podran veure fins a quatre nous personatges. Ganes, oi?

Stranger things

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*