today-is-a-good-day

La saga ‘Underworld’ conclou desprès de 14 anys

- Advertisement -

L’any 2003 es va estrenar un film que combinava acció i terror sota el títol Underworld. La trama original creada per Danny McBride, Kevin Grevioux i Len Wiseman estava centrada en la guerra secreta entre els vampirs, descrits com els aristòcrates assedegats de sang, i els licantrops, homes llop caracteritzats per ser brutals i marginals els quals habiten ocults i planegen la seva venjança. Aquesta era la primera pel·lícula de les cinc que formen part de la saga.

Cinc anys després de l’estrena de la quarta pel·lícula arribarà la nova entrega de la franquícia, de nou protagonitzada per Kate Beckinsale (Absolutely Anything o Total Recall), i avalada per Sony Pictures. L’elenc el complementa Theo James (The Divergent Series o London Fields), Tobias Menzies (sèries Outlander o Rome), Lara Pulver (sèrie Sherlock o Spooks: The Greater Good) i Charles Dance (sèrie Game of Thrones o Me Before You). Cory Goodman (Priest o The Last Witch Hunter) és l’encarregat d’escriure el guió del film, mentre que Anna Foerster (sèries Unforgettable o Criminal Minds) s’encarrega de la direcció.

- Advertisement -

- Advertisement -

Aquest film porta el títol Underworld: Blood Wars, en la qual la vampiressa Selene haurà d’aliar-se amb el seu pare Thomas, per tal de fer front de nou als homes llop; cada espècie lluitarà per la seva supervivència i els humans quedaran relegats a servir com a aliment. També se centrarà en Eve, la filla híbrida entre Selene i Michael Corvin, a qui els vampirs demanaran ajuda, però ella no oblidarà les seves anteriors traïcions. La seva sang serà la clau per acabar amb el conflicte entre les dues espècies.

Arribarà a les pantalles aquest divendres 13 de gener.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents