El fill de Charles Xavier mostra els seus poders

- Advertisement -

Anunciàvem fa uns mesos que Marvel, juntament amb la cadena de televisió Fox han posat en marxa una sèrie que es basarà en l’univers fictici d’X-men. Recentment, també han anunciat una nova producció capitanejada pel binomi Marvel-Fox. En aquest cas, estem parlant de Legion, una sèrie que seguirà les aventures i desventures de David Haller, el fill del professor Charles Xavier.

- Advertisement -

Segons sembla, Legion podria entrar a formar part de la tercera fase de l’Univers Marvel, en la qual hi ha pel·lícules com Thor: Ragnarok o Doctor Strange. Tot i així, Noah Hawley, el creador de la sèrie, ja va anunciar que no es’hi veurà cap dels personatges ja coneguts, en la nova ficció. El protagonista serà David Haller (interpretat per Dan Stevens), que porta tota la seva adolescència de psiquiatre en psiquiatre, a causa dels seus trastorns mentals. El que no sap i començarà a descobrir és que tot es deu als seus poders com a mutant.

- Advertisement -

A Stevens l’acompanyaran a la petita pantalla Aubrey Plaza, Katie Aselton i Hamish Linklater, entre d’altres. Està previst que la sèrie de la Fox i Marvel s’estreni el pròxim 8 de febrer i que arribi a Espanya el dia 13 a travès del canal Fox.

legion marvel fox

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents