El fill de Charles Xavier mostra els seus poders El fill de Charles Xavier mostra els seus poders
La nova proposta televisiva es titularà 'Legion' i ve de la mà de Marvel i Fox El fill de Charles Xavier mostra els seus poders

Anunciàvem fa uns mesos que Marvel, juntament amb la cadena de televisió Fox han posat en marxa una sèrie que es basarà en l’univers fictici d’X-men. Recentment, també han anunciat una nova producció capitanejada pel binomi Marvel-Fox. En aquest cas, estem parlant de Legion, una sèrie que seguirà les aventures i desventures de David Haller, el fill del professor Charles Xavier.

Segons sembla, Legion podria entrar a formar part de la tercera fase de l’Univers Marvel, en la qual hi ha pel·lícules com Thor: Ragnarok o Doctor Strange. Tot i així, Noah Hawley, el creador de la sèrie, ja va anunciar que no es’hi veurà cap dels personatges ja coneguts, en la nova ficció. El protagonista serà David Haller (interpretat per Dan Stevens), que porta tota la seva adolescència de psiquiatre en psiquiatre, a causa dels seus trastorns mentals. El que no sap i començarà a descobrir és que tot es deu als seus poders com a mutant.

A Stevens l’acompanyaran a la petita pantalla Aubrey Plaza, Katie Aselton i Hamish Linklater, entre d’altres. Està previst que la sèrie de la Fox i Marvel s’estreni el pròxim 8 de febrer i que arribi a Espanya el dia 13 a travès del canal Fox.

legion marvel fox

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*