Creada una biblioteca virtual amb fotogrames dels ‘Simpson’ Creada una biblioteca virtual amb fotogrames dels ‘Simpson’
L'eina recull més de 100 hores i 3 milions de captures de pantalla de les primeres 15 temporades Creada una biblioteca virtual amb fotogrames dels ‘Simpson’

Una de les sèries més populars dels nostres temps és la creada per Matt Groening l’any 1989 i protagonitzada per una família, sobretot característica per tenir la pell groga. Evidentment estem parlant de The Simpsons. De la mà de Sean Schulte, Paul Kehrer i Allie Young, ha aparegut la primera biblioteca virtual que recull més de 100 hores i 3 milions de captures de pantalla amb tots els moments de les primeres 15 temporades. Basant-se en un dels personatges mítics de la sèrie, l’excèntric professor Frink, aquests joves han creat Frinkiak, on els fans podran crear memes a partir dels diferents fotogrames.

biblioteca virtual simpsons

L’eina permet fer totes les invencions possibles a través d’un senzill mecanisme. La pàgina ofereix un buscador (només en anglès) amb el qual es pot trobar el moment exacte desitjat, posant la frase que es vol buscar, com per exemple “must kill Moe”. D’aquesta manera aconseguirem tots els fotogrames on apareix el Homer utilitzant una calaixera amb rodes i dirigint-se al bar de Moe per matar-lo. Una de les coses interessants, és que no només et dóna un fotograma, sinó la seqüència sencera, ja que a part de memes, també es poden fer gifs (com es pot veure sobre aquestes línies).

L’univers Simpson

La sèrie porta gairebé trenta anys en antena, des que Groening li va donar vida i, actualment ja van per la 28a temporada. La gent segueix gaudint de les aventures de Homer, Marge, Bart, Lisa i Maggie, una família disfuncional i força propensa als problemes que es va inspirar en la mateixa família del seu creador (va substituir el seu nom pel de Bart).

Van entrar a formar part d’El show de Tracey Ullman, però després de tres temporades, la cadena Fox va decidir convertir-la en una sèrie independent. Des d’aleshores, la família Simpson ha compartit les seves històries amb milions d’espectadors.

simpson-evolution

Un dels grans atractius de la sèrie és el seu humor, clar i directe, amb aparicions de personatges famosos, amb referències a fets i situacions reals i les seves divertides i originals entradetes. Altres productes televisius han estat la seva estela com American Dad o Family Guy.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*