today-is-a-good-day

‘Cavalls morts’ i ‘El Ramon de les Olives’ guanyen els Premis VOC d’Òmnium

- Advertisement -

El curtmetratge de l’estudi I+G Stop Motion Cavalls Morts i la websèrie El Ramon de les olives han estat els projectes guanyadors dels Premi VOC, una iniciativa d’Òmnium cultural per mostrar el talent del cinema català rodat en llengua catalana. El jurat també ha premiat Sense color en la categoria de millor micrometratge

olives

El Premi VOC del Públic ha estat pel curtmetratge La Creu, la websèrie Les coses grans i el micrometratge Voltes i voltes. El jurat, format per cinc professionals de l’àmbit del cinema i l’audiovisual, han seleccionat un guanyador de cada categoria entre les 160 obres presentades. El Premi del públic del millor curt s’ha pogut votar a través d’una butlleta durant la Mostra VOC, que s’ha celebrat entre el 17 i el 27 de novembre a 25 poblacions catalanes. En el cas les websèries i els micrometratges, la votació del públic s’ha fet a través del web VOC.CAT. Els premis es lliuraran el proper dimarts 13 de desembre en una festa al Alfa Bar de Barcelona.

Palmarès i dotació dels premis

- Advertisement -

Premis del jurat 2016:
Millor curtmetratge: Cavall Morts, de Marc Riba i Anna Solanas. 4.000€
Millor websèrie: El Ramon de les olives, de Yago Alonso i Carme Marfà. 4.000€
Millor micrometratge: Sense color, de David Ruiz. 1.500€

- Advertisement -

Premis del públic 2016:
Millor curtmetratge: La creu, de Dani Seguí. 600€
Millor websèrie: Les coses grans, de Roger Coma. 600€
Millor micrometratge: Voltes i Voltes, de Laura Lachetta i Jose Galindo. 300€

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents