Disney s’endinsa a les profunditats de l’oceà amb ‘Vaiana’ Disney s’endinsa a les profunditats de l’oceà amb ‘Vaiana’
El nou film de la factoria d'animació, s'estrenarà el 2 de desembre Disney s’endinsa a les profunditats de l’oceà amb ‘Vaiana’

Disney estrena el proper 2 de desembre una història fresca sota el títol de Moana, tot i que a Espanya l’han batejat com a Vaiana, ja que el títol original és una marca registrada a diversos països europeus. Aquest serà el film número 56 de l’empresa, desprès de Zootopia. Està dirigida per Ron Clements i John Musker, uns experts en el sector desprès de dirigir Aladdin, The Little Mermaid o The Princess and the Frog. La banda sonora córre a càrrec de Mark Mancina compositor d’altres clàssics com Tarzan o Brother Bear. La veu de Moana està interpretada per la jove Auli’i Cravalho, una jove de 15 anys nascuda a Hawai que té molt d’èxit a les xarxes socials, compta amb més de 10.000 fans. Altre dels protagonistes és Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Serà la primera pel·lícula de la companyia d’animació que tindrà una princesa procedent de Polinèsia. La història se situa, fa 2.000 anys, a l’antic Pacífic Sur (Oceania), on una jove de 16 anys d’edat, Moana Waialiki, filla única d’un important cap d’un llarg llinatge de navegants, es sumergeix en una èpica aventura a l’oceà. Durant l’aventura s’unirà a un semidéu Maui i emprendran un viatge amb la finalitat de trobar una illa llegendària i completar així la recerca dels seus avantpassats. Durant aquesta experiència, els protagonistes s’enfrontaran a criatures marines típiques de l’antic folklore i descobriran submóns impressionants.

moana collage

moana collage 2

moana Collage 3

Aquest és el darrer tràiler que ha publicat la companyia Disney:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*