‘Marvel Universe Live!’ aterra a Barcelona ‘Marvel Universe Live!’ aterra a Barcelona
Del 18 al 20 de novembre els seguidors dels superherois tenen una cita imprescindible al Palau Sant Jordi ‘Marvel Universe Live!’ aterra a Barcelona

Creia que ja estava tot inventat, però estava molt equivocada, ja que el món dels superherois encara dóna per a molt i la gallina dels ous d’ors, Marvel, segueix sorprenent. De la mà del grup Feld Entertainment, arriba l’espectacle definitiu per als amants d’aquests personatges, ideal per als més menuts de la casa (i també adults) que els podran veure en persona embarcats en una missió.

L’espectacle, amb el títol Marvel Univers Live!, ha passat per diverses ciutats europees i nord-americanes i ara arriba a la ciutat comtal on més de 25 personatges de la factoria Marvel Comics representaran una història original amb espectaculars escenes d’acció. Hi podem trobar: Iron Man, Captain America, Hulk, Spider-Man, Thor, Wolverine, Black Widow, Hawkeye, Storm o Captain Marvel, que s’enfrontaran a Loki, Octupus, els Chitauri, Madame Hydra o Green Goblin.

evt_2539523__marvel-2

La història se centra en la batalla sobre el cub còsmic, és a dir, la font del màxim poder i un dels tresors més temuts i cobejats de l’Univers Marvel. Thor, ha fet miques el cub còsmic, per prevenir que no caigui a les mans equivocades. Ara, tots els superherois s’han d’unir per tal de recuperar els fragments que estan repartits per tot el món

El show tindrà lloc al Palau Sant Jordi entre els dies 18 i 20 de novembre. Les entrades ja estan a la venda al seu web. A continuació es pot veure un recull del què serà aquest esdeveniment que comptarà amb coreografies de lluites, especialistes en acció amb calbes, acrobàcies amb moto, efectes de pirotècnia, il·luminació interactiva, entre d’altres:

Disney On Ice 

El grup Feld Entertainment és el líder mundial a l’hora de produir i presentar gires d’espectacle d’entreteniment en viu per a tota la família. Cada any, assisteixen 30 milions d’espectadors als seus esdeveniments arreu del món. Els quals s’han representat en més de 75 països en sis continents. Entre els shows hi ha moltes varietats com en són Monster Jam, Supercross, Nuclear Cowboyz, Disney On Ice, Disney Live! o Marvel Universe Live!.

Els que porten més anys creant escola al territori nostrat són els centrats en el món d’en Mickey Mouse, Disney On ice. Aquesta sèrie d’espectacles sobre gel està dirigit principalment als infants i mostra patinadors professionals vestits com els personatges de dibuixos animats de Disney a cadascun dels diversos shows. La música i la trama sorgeixen a partir dels elements recollits de les pel·lícules d’animació de l’estudi. La seva producció va néixer l’any 1981 amb el títol Walt Disney World on Ice i uns anys més tard, al 1998 es va canviar per l’actual.

 

Inicialment, es representava un dels clàssics films de la factoria a cada espectacle, però amb els anys han anat combinant temàtiques agrupant, per exemple princeses Disney o films sobre el món marí, probablement perquè amb una sola funció no en tenien prou per fer un espectacle sencer o bé per acabar-se les idees. El que és evident, que any rere any aterren a casa nostra amb una història (o més d’una) per explicar sobre gel.

Aquest any van representar Mons Fantàstics, que narrava la història de 4 històries Disney com són Cars, Toy Story, The Little Mermaid i Frozen. I si abans es comentava que darrerament s’aposta per fer diverses històries en un mateix espectacle, just l’any vinent torna la dinàmica clàssica, probablement a causa de l’èxit de les germanes Elsa i Anna, arribarà Disney on Ice – Frozen. L’adaptació comptarà amb acrobàcies, efectes especials, recorrent el regne màgic d’Arendelle amb la companyia de tots els seus personatges: Olaf, Kristoff, Sven, Elsa, Anna i la resta de l’elenc. A més, els ratolins més famosos seran els presentadors de la representació i també hi estaran presents altres personatges estimats pel públic. La cita serà del 9 al 12 de març del 2017 al Palau Sant Jordi de Barcelona.

diney-on-ice-elsa-y-anna-frozen-on-ice-entradas-espana-todo-frozen

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*