today-is-a-good-day

El karma arriba a les pantalles

- Advertisement -

Des de fa molt temps, la societat culpa dels seus problemes al Karma, una creença per la qual es pensa que tota acció negativa en generarà uns resultats negatius a curt o llarg termini, de la mateixa manera passaria amb accions positives, és el que també es coneix com a la llei de causa-efecte.

La directora catalana Maria Ripoll duia 3 llargmetratges rere la seva esquena, passant desapercebuts, però l’any 2006 va cridar l’atenció amb el film Tu vida en 65’’. Va veure que el seu sector era el cinema més comercial i l’any passat va triomfar amb la comèdia Ahora o nuncaAquest 11 de novembre arribarà a les pantalles la seva sisena producció sota el títol No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas, del qual ja està disponible el tràiler i pòsters dels personatges.

- Advertisement -

La Sara és una jove a qui li agrada planificar i vol que tot surti perfecte per a l’arribada de la seva parella que ha estat fora un any. Però, just una setmana abans de la seva arribada, la seva vida i el seu pis esdevenen un caos: els seus pares estan a punt de divorciar-se, la seva germana petita a punt de casar-se amb el seu amor d’institut i altres problemes. Ella dóna la culpa al karma, però per què li torna tot això?

- Advertisement -

karma

El film està protagonitzat per Verónica Echegui (La gran família españolaVerbo o La fría luz del día), Álex García (Kiki el amor se haceGernika o La punta del iceberg) i David Verdaguer (Requisitos para ser una persona normal10.000 Km o Nit i dia). L’elenc el complementen Alba Galocha, Cecilia Freire, Elvira Mínguez i Jordi Sánchez. Està produïda per Zeta Cinema i Sony Pictures España, amb la participació de TVE, Movistar +, Televisió de Catalunya, Vodafone i AXN España.

Un dels aspectes més destacats és l’ambient de la pel·lícula, ja que té un aspecte hipster i desenfadat, tal i com es pot comprovar amb el vestuari i la fotografia. Això no s’ha escollit sense un motiu i és que a la novel·la, Laura Norton va narrant aquests aspectes. La idea és passar una bona estona al cinema i oblidar els problemes d’un per a compartir els dels personatges, així com un cúmul d’anècdotes que més d’un identificarà.

Es tracta de l’adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de l’espanyola Laura Norton, un primer treball que va esdevenir un èxit editorial. A més, recentment Zeta Cinema, ha anunciat que també es duria a la gran pantalla la seva segona novel·la sota el títol Gente que viene y bah. De moment, no se sap qui la dirigirà ni protagonitzarà, però sí que serà una comèdia romàntica.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents