today-is-a-good-day

La periodista més còmica torna als cinemes

- Advertisement -

Han transcorregut 12 anys des que Bridget Jones tornés a fer de les seves a la gran pantalla. En aquesta ocasió es convertirà en mare i tindrà una nova parella, però no deixarà de lluitar contra els fantasmes del seu passat i d’esbrinar qui és el pare del seu fill, ja que el seu ex encara roman pel seu cap.

La segona part de les aventures d’amor i còmiques històries de la periodista, sota el títol Bridget Jones: The Edge of Reason (2004), varen triomfar a tot el món, ja que van recaptar més de 260 milions de dòlars, tot i la controvèrsia generada entre la crítica que es va posicionar en contra. Mentre que la preqüela, Bridget Jones’s Diary, venia de recollir més de 280 milions de dòlars mundialment, unes xifres molt impactants per a tractar-se d’una comèdia romàntica.

- Advertisement -

bridget jones 3

- Advertisement -

Renée Zellweger (Miss Potter, Cold Mountain o Chicago) es fica a la pell de Bridget Jones de nou i compta amb la companyia de Colin Firth (Kingsman, Mamma Mia! o The King’s Speech), que ara és la seva ex parella al film i d’un nou fitxatge, Patrick Dempsey (Sweet Home Alabama, Grey’s Anatomy o Made of Honor) que interpretarà a Jack Qwant, un noi amb una actitud totalment contrària a la de Daniel Cleaver, el qual interpretava Hugh Grant (About a Boy, Notting Hill o Four Weddings and a Funeral), però que en aquesta ocasió no sortirà al film.

Com a curiositat cal destacar que es van rodar fins a tres finals alternatius de la pel·lícula, però ni els mateixos actors coneixen quin serà l’afortunat que es podrà veure en pantalla. Aquest setembre es podrà veure als cinemes aquesta tercera part que promet seguir amb el clàssic humor característic per les pífies i situacions compromeses de la protagonista, però abans es pot gaudir del darrer tràiler per a anar fent boca.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents