Snowden, el hacker més famós de món Snowden, el hacker més famós de món
El film d'Oliver Stone es titula 'Snowden' Snowden, el hacker més famós de món

El Festival de Sant Sebastià serà l’encarregat de presentar el nou film del director Oliver Stone, que presenta la història real d’Edward Snowden, un exanalista de la NSA que va aconseguir obtenir informació confidencial de l’agència de seguretat dels Estats Units i la va publicar al diari britànic The Guardian.

El film titulat Snowden s’ha basat en els fets ocorreguts el juny del 2003 i en els llibres The Snowden Files, de Luke Harding i Time of the Octopus, d’Anatoly Kucherena. A part, també s’ha utilitzat com a font el documental Citizenfour, de Laura Poitras que va ser premiat amb un Òscar. El guió l’ha escrit el propi Stone amb la col·laboració de Kieran Fitzgerald.

snowden movie

Joseph Gordon-Levitt és l’encarregat de donar vida a Snowden, l’extreballador de la CIA i la NSA que va decidir publicar informació privada i confidencial, que demostraven poc ètiques com és la vigilància il·legal realitzada pel govern dels EUA. Actualment, el veritable Snowden viu a Rússia acusat de traïció i espionatge pel seu país. A Levitt l’acompanyaran en escena Shailene Woodley, Nicolas Cage, Zachary Quinto, Tom Wilkinson, Rhys Ifans, Melissa Leo, Timothy Olyphant, Joel Richardson i Scott Eastwood.

El film té data d’estrena pels Estats Units, el 16 de setembre, però encara no se sap quan es podrà veure aquí. De moment es pot gaudir del tràiler i del pòster promocional, al veritable Snowden va causar-li aquesta sensació:

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*