La màgia animada del Japó feudal La màgia animada del Japó feudal
El 26 d'agost s'estrena el quart film de la productora Laika sota el títol 'Kubo and the Two Strings'. La màgia animada del Japó feudal

L’estiu és una època per descansar, anar de vacances a altres indrets, però també per anar al cinema amb la canalla i descobrir les refrescants propostes infantils que s’estrenen cada setmana. L’estudi Laika, especialista en barrejar stop motion amb 3D i productora dels films Coraline, ParaNorman i The Boxtrolls, arriba amb un nou projecte envoltat de molta expectació que s’estrenarà el proper 26 d’agost a Espanya. El film va començar a desenvolupar-se fa una dècada, just quan l’estudi treballava al llargmetratge ParaNorman i la idea va sorgir de la dissenyadora de personatges Shannon Tindle.

kubo

Charlize Theron (Mad Max: Fury Road o Monster), Ralph Fiennes (The Grand Hotel Budapest o Schindler’s List) i Matthew McConaughey (True Detective o Interstellar), entre d’altres, presten les seves veus a la versió original, a més, l’actor oscaritzat per Dallas Buyer’s Club és la primera vegada que col·labora amb un film d’animació. D’altra banda, serà el film amb el que debutarà el cineasta Travis Knight acompanyat de Marc Haimes i Chris Butler que s’encarreguen d’escriure el guió.

La història ens trasllada a un Japó fantàstic en el que el jove Kubo veu interrompuda la seva plàcida vida quan un esperit del passat torna per venjar-se. La darrera oportunitat per a Kubo, resideix en trobar una armadura màgica que una vegada va ser propietat del seu pare: el samurai més gran que el món va conèixer.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*