El film català ‘Inside’ aixecarà el teló de Sitges 2016 El film català ‘Inside’ aixecarà el teló de Sitges 2016
Miguel Ángel Vivas és el director d'aquest remake del film fracès 'À l'intérieur' El film català ‘Inside’ aixecarà el teló de Sitges 2016

Ja ho va anunciar el seu director, Àngel Sala, a l’última roda de premsa d’avanç de programació i ara es confirma. Segons s’ha publicat aquest matí al web oficial del festival, el film català rodat en anglès Inside obrirà 49a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Inside segueix els passos del film en què es basa,À l’intérieur, dirigit per Alexandre Bustillo i Julien Maury, que va impactar el públic a Sitges 2007 i s’ha convertit en una cinta de culte. Així, una jove vídua, embarassada i deprimida, intenta reconstruir la seva vida després del fatídic accident de trànsit en què va perdre la seva parella i la seva oïda de manera parcial. Ara, a punt de donar a llum, viu en una casa aïllada d’un suburbi quan, una nit de Nadal, rep la visita inesperada d’una altra dona que vol prendre-li el nadó que porta a dins. Però la fúria d’una mare per a protegir el seu fill mai pot ser subestimada.

MV5BZTllMDBlYWYtODQzNy00ODQzLTgxNDktZDBkZDk0ZDI2MGVhXkEyXkFqcGdeQXVyMjE0OTQ1OTM@._V1_SY1000_CR0,0,649,1000_AL_

El film està dirigit per Miguel Ángel Vivas (Secuestrados, Extinction) i estat escrit per un vell conegut del festival i del terror català: Jaume Balagueró acompanyat de Manu Díez, el seu col·laborador habitual. Les actrius Rachel Nichols, vista a The Loop, Tokarev, i Fantastic Four i Laura Harring coneguda per Mulholland Drive, Inland Empire o The Punisher interpreten els dos papers principals en aquesta lluita cos a cos, brutal i sagnant.

vivas

Miguel Ángel Vivas és el director del film

 

Inside està produïda per Adrián Guerra i Núria Valls (Nostromo Pictures) una companyia amb base a Barcelona responsable dels films de Rodrigo Cortés Buried i Red Lights; Grand Piano, que va inaugurar el Festival de Sitges el 2013.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*