today-is-a-good-day

‘Peter & the dragon’: fantasia i dracs a Can Disney

- Advertisement -

Aquest 19 d’agost s’estrena Peter i el drac, el nou film de la companyia Walt Disney. En aquesta ocasió ens presenten una nova aventura familiar que explica la història d’un nen orfe anomenat Peter i el seu millor amic, l’Elliot, que resulta ser un drac. La pel·lícula que es podrà veure el pròxim 19 d’agost compta amb un ampli repertori d’actors de Hollywood com ara, Bryce Dallas Howard (Jurassic World), Robert Redford (Captain America: Winter Soldier), Wes Bentley (Hunger Games) i Karl Urban (Star Trek), entre d’altres.

- Advertisement -

Durant anys, el senyor Meacham (Robert Redfort) que és talador de fusta, ha fascinat als nens de la regió amb les seves històries sobre un drac que viu dins dels boscos del Nord-est del Pacífic. La seva filla, Grace (interpretada per Bryce Dallas) només són coses de nens però tot canviarà quan conegui a Peter, un misteriós nen de 10 anys orfe i que viu al bosc. Peter assegura que viu al bosc en companyia del seu amic Elliot, un drac que sorprenentment és molt semblant al descrit pel senyor Meacham en les seves històries. Grace iniciarà una recerca per saber d’on ve realment el petit Peter i què s’amaga rere el misteri del drac.

- Advertisement -

La casa de Mickey Mouse presenta de nou aquesta història que ja va portar la gran pantalla l’any 1977 (Pete’s Dragon) combinant un personatge animat amb actors reals. El reboot està dirigit per David Lowery, amb guió de Lowery i Toby Halbrooks, que es van basar en la història original de Seton I. Miller i S.S Field.

petes-dragon-1977

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents