‘Gantz: 0’: noves aventures futuristes i animades ‘Gantz: 0’: noves aventures futuristes i animades
L'adaptació del manga 'Gantz' arribarà al proper Festival de Sitges (7 al 16 octubre 2016) ‘Gantz: 0’: noves aventures futuristes i animades

L’any 2000 la revista Young Jump va començar a publicar el manga Gantz, amb un total de 37 volums, el qual ha tingut diverses adaptacions a novel·les, pel·lícules d’imatge real (distribuïdes per Meadiatres Estudio) i versions animades. A Espanya va ser editat per Glénat/EDT fins al 34 i Panini la va finalitzar.

És sobre la història d’un jove estudiant egoista i apàtic, Kei Kurono, que per accident és atropellat al metro mentre salvava la vida d’un borratxo que havia caigut a les vies. L’ajuda perquè un amic seu de la infància li ha demanat atenció. En comptes de morir, ambdós són traslladats a una habitació, on una bola negra anomenada Gantz, els dóna una segona oportunitat si participen en un joc que consisteix en caçar extraterrestres que viuen entre els humans, sempre que Gantz els reclami.

gantz 0

La pàgina web oficial de la pel·lícula ha publicat recentment un nou tràiler, en el qual s’hi pot escoltar el tema musical Ningen Video de Dresscodes. Aquesta nova adaptació del manga de Hiroya Oku està animada en 3D CGI i dirigida per Keiichi Satou i Yasushi Kawamura. El guió corre a càrrec de Tsutomu Kuroiwa (One Piece Gold), Yoshihiro Ike s’encarrega de la composició musical, mentre que Digital Frontier és qui la produeix.

El film es podrà veure al Festival Internacional de Sitges, que es durà a terme entre del 7 al 16 d’octubre. Però, a més, es podrà veure al Festival Internacional de Cine de Venècia el proper dia 31 d’agost. L’estrena oficial serà el 14 d’octubre al Japó sota el títol Gantz:0.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*