‘Zipi y Zape’ contraataquen

- Advertisement -

L’any 2013 vam veure com un dels còmics (potser hauríem de dir tebeos) espanyols més populars arribava al cine. La història dels bessons que José Escobar va crear l’any 1948 va traslladar-se al cine, Zipi y Zape y el club de la canica. Tres anys més tard i amb voluntat de treure el nas a la complicada taquilla estival arriba la seqüela del film sota el nom de Zipi y Zape y la isla del capitan.

- Advertisement -

Dirigida per Oskar Santos amb un guió de Jorge Lara està protagonitzada per Elena Anaya i els joves Teo Planell i Toni Gómez que interpreten els trapelles germans. Al costat d’ells, la seva nova colla estarà formada per Iria Castellano, Máximo Pastor i Ana Blanco. Completen el repartiment els actors catalans Fermí Reixach, Jordi Bosch, Carolina Lapausa, Goizalde Núñez i Juan Codina.

‘Aventis’ infantils

- Advertisement -

Com es diu en castellà en Zipi i Zape l’han liat parda. Arriben les festes de Nadal i aquest cop l’entremaliadura és tan gran que els castiguen sense vacances i els obliguen a acompanyar els seus pares al que sembla ser un avorrit viatge en vaixell. El destí però és una espectacular i remota illa i una terrible tempesta que els obliga a refugiar-se a la mansió de la divertida senyoreta Pam, on nens sense família gaudeixen d’un paradís sense regles. Ajudats per Pipi, Maqui i Flequi, els bessons descobreixen que la sobtada desaparició dels seus pares té alguna cosa a veure amb el secret que amaga la misteriosa illa i els seus estranys habitants.

unnamed (1)

El film és una producció de MOD Produccions, Zeta Cinema, Atresmedia Cinema i Kowalski Films i s’estrenarà el 29 de juliol. És va rodar a Hongria i Euskadi el passat estiu i arribarà avalada pel seu passi pel Festival Internacional de Cinema de Giffoni un dels certamens dedicats al cinema infantil i juvenil més importants d’Europa. Aquest any s’han seleccionat 104 pel·lícules que seran vistes per un jurat format per més de 4.000 joves de 50 països diferents. Zipi y Zape i el club de la canica va ser guardonada el 2014 amb el Premi a la Millor Pel·lícula.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents