today-is-a-good-day

‘Westworld’ del cine a la TV amb HBO

- Advertisement -

És una realitat que des que es va acabar Joc de Trons tots els seus seguidors ens sentim una mica deprimits, les nits de dilluns ja no són el mateix sense el carisma de Daenerys Targaryen o la frivolitat de Cersei Lannister, per això, HBO, la cadena encarregada de portar-nos les aventures de Ponent, està buscant una sèrie substituta per fer l’espera menys amarga. Veient el primer tràiler presentat el mateix dia que l’últim capítol de la 6a temporada, tot fa pensar en un nou èxit de la cadena.

- Advertisement -

L’escollida ha estat Westworld, una adaptació televisiva de la mítica pel·lícula de Michael Crichton que a Espanya es va traduir com Almas de Metal. A Crichton, escriptor, guionista i productor de cinema se’l coneixia per les seves novel·les de ciència-ficció, que es van acabar emmarcant en un gènere anomenat tecno-thriller. Aquest tipus de projectes es basen en els fracassos que pot causar la interacció humana amb la tecnologia i la ciència, com en Jurassic Park o com en el cas que ens ocupa Westworld.

- Advertisement -

westworld HBO

La sèrie es basarà en el film, tot i que a diferència de l’original, a la sèrie només es podrà veure una de les tres recreacions (època medieval, antiga roma i salvatge Oest), en aquest cas l’última. Ens endinsarem en un parc temàtic que recrea de manera fidedigna el salvatge Oest. Els visitants podran reviure aquella època, gràcies a l’atmosfera de western i als robots humanoides que li donen veracitat. Però com és d’esperar, la tecnologia falla i comencen els problemes.

La sèrie estarà produïda per Bad Robot, la companyia de J.J. Abrams i es podrà veure al mes d’octubre. A més a més, podria ser la primera gran aposta de HBO Espanya, ja que la data de llançament segurament coincidirà amb la de la sèrie. A la producció s’hi podran veure cares conegudes com la d’Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Jeffrey Wright, Rodrigo Santoro i Thandie Newton.

Nous protagonistes Westworld

 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents