Premis econòmics al Sitges Pitchbox 2016 Premis econòmics al Sitges Pitchbox 2016
Oberta la convocatòria per presentar projectes de gènere Premis econòmics al Sitges Pitchbox 2016

Ja està en marxa l’edició 2016 del Sitges Pitchbox, l’esdeveniment de pitching organitzat per la plataforma online Filmarket Hub en col·laboració amb el Festivals de Sitges. Des del 6 de juliol fins al 7 de setembre aquells guionistes, directors i productors que tinguin un projecte de gènere en fase de desenvolupament poden inscriure’s.

Entre tots els projectes inscrits, 7 seran seleccionats per realitzar un pitch davant productors, distribuïdors i empreses del sector cinematogràfic el 14 d’octubre, en el marc del festival. També s’atorgaran 10 mencions especials, que no faran pitch però podran assistir a l’esdeveniment i participar en el networking posterior.

A més, aquesta edició té novetats que venen acompanyades de diners. Segons explica el Festival de Sitges en un comunicat “gràcies a la Diputació de Barcelona es lliuraran dos premis econòmics als millors projectes per valor de 6.000€ i 4.000€, i un tercer premi al projecte amb més projecció internacional i/o referències asiàtiques que li permetrà viatjar a Corea del Sud i ser presentat al BIFAN (Bucheon International Film Festival)”.

D’altra banda, els dos millors projectes catalans de la convocatòria seran seleccionats per a participar en un segon esdeveniment de pitching a Blood Window, la secció de cinema fantàstic del mercat Ventana Sur, el més important de Llatinoamèrica. Els responsables dels projectes participaran a la delegació catalana, organitzada per Catalan Films & TV, que viatjarà a Buenos Aires del 29 de novembre al 3 de desembre.

Per ser candidat a Sitges Pitchbox cal inscriure el projecte a Filmbox, el mercat online de guions i coproducció de Filmarket Hub. Els projectes enviats abans del 28 de juliol gaudiran d’un 20% de descompte. A la pàgina de Sitges Pitchbox hi ha tota la informació necessària per a presentar-hi projectes.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*